EvenementOrganiseren.nl

Wie is Coby Verhuur: even voorstellen...

Coby Verhuur BV

Vraag informatie op

Coby Verhuur BV

 

Coby Verhuur biedt u zowel qua productkeuze als op het gebied van logistiek het allerbeste. Voor de inrichting van (grootschalige) evenementen bieden wij u de keuze uit een brede voorraad actueel meubilair, vloerbedekking en andere bijbehorende zaken.

Alles van superieure projectkwaliteit en bestand tegen een stootje. Omdat smaken verschillen en wij als projectinrichter met de laatste (mode)trends meegaan, is naast het standaardmeubilair onze collectie ook voorzien van designmeubilair van o.a. Philippe Starck, Raul Barbieri en Mayo.

Naast productkwaliteit en logistiek draait het bij de realisatie van elk evenement ook om kennis van zaken. Immers, zo'n evenement moet vaak in een uiterst korte tijd van enkele dagen worden gerealiseerd. Dan moet u 100% kunnen rekenen op uw leveranciers.

En dat geldt met name voor die zaken, die als eerste moeten worden ingebracht. Daar moet u op kunnen bouwen: en precies daar zorgen wij voor...

Activiteiten

Coby Verhuur BV bevindt zich in de rubrieken Verhuur & verkoop, Barsystemen, Meubilair, Podia en tribunes, Aandeelhoudersvergadering, Bedrijfsfeest, Ontvangsten, Open dag, Netwerkevenement / receptie.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x