EvenementOrganiseren.nl

ChargeMakers, laadpaal huren voor evenementen

ChargeMakers, tijdelijke mobiele laadpalen

Vraag informatie op

ChargeMakers, tijdelijke mobiele laadpalen

 

Bij ChargeMakers kun je al een laadpaal huren vanaf 1 laadpaal per dag. Maar we bieden ook hele laadpleinen aan waar meerdere (losse) laadpalen staan of waar laadhangers worden geplaatst.

Laadpalen worden een steeds belangrijker criterium voor bezoekers van evemenementen. Er zijn namelijk steeds meer elektrische auto’s en de rijders hiervan willen voldoende geladen weer naar huis. Nu het weer mogelijk is om events en EV lanceringen te organiseren voor klanten en dealers, merken wij dat de vraag naar tijdelijke laadoplossingen voor piekmomenten ook toeneemt. Want op veel locaties zijn onvoldoende laadpalen aanwezig om de auto’s tegelijk te kunnen laden. Om toch de klant een optimale EV ervaring te bieden kunnen wij hierbij helpen door onze tijdelijke laadpalen te leveren die plug en plug op de aanwezige netstroom worden aangesloten. 

ChargeMakers werkt hierin direct samen met automerken, locaties maar ook met activatie- en eventbureaus. Perfect voor een EV lancering waar je zoveel mogelijk klanten een optimale EV ervaring wilt bieden of waar dealers zelf met een EV komen en voldoende geladen weer naar huis kunnen.

Net wat uw wensen zijn. 

Wij bieden een full service dienstverlening en denken graag mee met (technische) vragen. Full service betekent voor ons; wij zetten de laadpalen op de afgesproken plaats, zorgen dat de palen werkend worden opgeleverd en we halen alles aan het einde van het event weer netjes weg. 

 

 

 

 

 

 

 

Activiteiten

ChargeMakers, tijdelijke mobiele laadpalen bevindt zich in de rubrieken Vervoer & verkeer, veiligheid, Parkeerbeheer, Verkeer en crowd management, Bedrijfsfeest, Beurs, Jubileumviering, Ontvangsten, Open dag, Productpresentatie, Tochten, Bedrijfsuitje.

Locatie/omgeving


Berichten van ChargeMakers, tijdelijke mobiele laadpalen

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x