EvenementOrganiseren.nl

BYLEI & POLO BRABANT

BYLEI

Vraag informatie op

BYLEI

''creating by experience''

Een evenement van BYLEI leidt tot een blijvende herinnering. Dat is onze ultieme belofte aan jou. Hoe die herinnering er precies uitziet, dat deels aan jou als individu. Wij hebben de ervaring om voor jou, je organisatie en je gasten de juiste beleving te cree¨ren. BYLEI weet immers altijd en overal de juiste sfeer te scheppen zodat gasten een event maximaal beleven: spontaan, veilig en ongedwongen…jouw blijvende herinnering.

In het kort

Wij creëren herinneringen

Uniek in sfeer in een nieuwe omgeving

25 jaar ervaring in excellente gastvrijheid

Als doel hebben wij om jouw unieke moment zo rijk, levendig en bijzonder te maken dat ze bij je blijven

 

 “weet je nog, die ene keer…dat?”

 

Er zijn van die momenten die maar eens in de zoveel tijd voorbijkomen. Eén dag, één avond die daarna zelden of nooit meer terugkomt. Ogenblikken waarop je het leven viert, succes deelt of een belangrijke boodschap wilt overbrengen.

Momenten waar je later trots op wilt terugkijken. Waar je een blijvende herinnering aan wilt hebben van vreugde, geluk en plezier. BYLEI heeft zich ten doel gesteld die momenten zo rijk, levendig en vol te maken, dat ze je bij blijven. Bij jou en iedereen met wie je het moment deelde.

Dat doel om die momenten blijvend te maken, bereiken we door middel van ervaring. Door je mee te nemen uit de alledaagse werkelijkheid, wanneer ze anders voelen dan andere momenten. Een ervaring van verwondering, spontaniteit en ongedwongenheid.

 

Één van die momenten waar wij al elke 10 jaar trots terug op kijken is ons relatiemarketing evenement POLO BRABANT

Al 10 jaar vindt op het prachtig landgoed Eekenrhoode nabij Eindhoven het all-inclusive ven Polo Brabant plaats. Dit jaar op zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019. Polo Brabant is het grootste business hospitality evenement van de Benelux én onlangs uitgeroepen tot onderdeel van de top vijf polo-toernooien ter wereld. 

Polo, de combinatie van teamsport, ruige acties te paard en elegantie. Geniet mee met de polospelers die schouder aan schouder, in volle galop met 60 km/u voorbij razen, de bal op goal schieten. Combineer dit met een 'tikkeltje' keurigheid en Brabantse gastvrijheid op wereldniveau en ervaar een onvergetelijke dag samen in de ambiance van Polo Brabant.

De bezoekers komen niet alleen van de grote (technology) bedrijven, bestuurders of MKB bedrijven. Dit evenement dient perfect om samen met uw team of management stil te staan bij wat u samen hebt bereikt, en om met gelijk gestemden te verbinden. En dit allemaal onder het genot van all-inclusive en persoonlijke top service. 

Heeft u interesse om ook aanwezig te zijn op dit bijzondere evenement om uw beste relaties te verassen? Of misschien om uw product onder de aandacht te brengen aan deze doelgroep? Laat het ons weten en we informeren u graag over de mogelijkheden. Tevens kunt u ook al direct uw tickets reserveer op polobrabant.nl/reserveren of via polo@bylei.com

 

Activiteiten

BYLEI bevindt zich in de rubrieken Evenementenbureau, Incentivebureaus, Bedrijfsfeest, Incentive, Productpresentatie, Sportief actief, Outdoor.

Locatie/omgeving


Berichten van BYLEI

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x