EvenementOrganiseren.nl

FON Events: de snelste weg naar een event!

FON Events

Vraag informatie op

FON Events

 

Groot of klein, high end of recht toe rechtaan. In binnen- en buitenland. U kunt de organisatie van een event, inclusief voorbereiding, concept en uitvoering, met een gerust hart uitbesteden aan FON Events. Wij regelen alles voor u tot in de kleinste details. Onze organisatie kenmerkt zich door een no-nonsense aanpak met korte lijnen, maar één ding staat voorop: kwaliteit. Voor een goede en blijvende indruk.

Onze werkwijze laat zich samenvatten in één woord: de one-stop-shop principe. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk om zo optimaal mogelijk in te spelen op uw wensen. Voor elk evenement stellen wij een team samen van specialisten, die het beste passen bij het project. Betrokken en gepassioneerde medewerkers, die voor het ultieme resultaat gaan. Indien nodig, huren we externe expertise in. We hebben korte lijnen met een reeks betrouwbare partners op het gebied van food, entertainment, creatieve concepting, communicatie, vervoer, et cetera. Daardoor kunnen wij een totaalproduct leveren en u geheel ontzorgen.

FON Events maakt het u graag gemakkelijk. Wij zorgen voor een optimale communicatie, permanente kwaliteitsbewaking en een faire prijs. Wellicht organiseert u uw evenement voor een deel zelf en zoekt u advies en ondersteuning van een professionele eventpartner. Ook dan staan we met hetzelfde enthousiasme en beleving voor u klaar!

FON Events heeft events verzorgd voor onder meer Bostik, gemeente Overbetuwe, Heinz, ING, KlokGroep, Niesta Dakwerken, Philips, Shell, Solar, Vitens, et cetera.

Activiteiten

FON Events bevindt zich in de rubrieken Evenementenbureau, Bedrijfsfeest, Feestavonden, Jubileumviering, Personeelsfeest.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x