EvenementOrganiseren.nl

Blue Luna

Blue Luna

Vraag informatie op

Blue Luna

 

Blue Luna is een creatief artiestenbureau voor corporate events. Wij matchen al 15 jaar artiesten en acts met bedrijven en evenementen. Wij maken de artistieke vertaalslag van het verhaal dat een bedrijf wil vertellen en zorgen ervoor dat een evenement onvergetelijk wordt.

Hoe doen jullie dat?

Wij vertegenwoordigen artiesten die uitblinken in hun artistieke talent en dit inzetten binnen het bedrijfsleven. Daarnaast vertalen we bedrijfsdoelstellingen naar ijzersterke performances en concepten met muziek, poëzie, dans, multimedia, acrobatiek en theater.

Onze expertise wordt gevraagd bij het boeken van de juiste artiest, de invulling van impactvolle entertainmentprogramma’s en het maken van originele openingsacts. Wij creëren, ontwikkelen en produceren. Als het nog niet bestaat, dan maken wij het.

Wij houden écht heel veel van muziek en artistieke performances. Omdat het triggert, inspireert, amuseert en het stof tot nadenken geeft. Wij verbinden bijzondere artiesten met bedrijven en evenementen om waarde toe te voegen, impact te maken en nieuwe perspectieven te bieden. Daarmee willen we het bedrijfsleven (en de wereld) kleurrijker, spannender en mooier maken.

 

 

 

 

 

Activiteiten

Blue Luna bevindt zich in de rubrieken Artiestenbureau, Bedrijfsfeest, Feestavonden, Ontvangsten, Dinnershow, Awardshow en awardgala.

Locatie/omgeving


Berichten van Blue Luna

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x