EvenementOrganiseren.nl

Evenementenbureau voor feestelijke events met Impact!

Advance Events Evenementenbureau BV

Vraag informatie op

Advance Events Evenementenbureau BV

Wij organiseren verrassende live en online bedrijfsevenementen. Events waarmee je mensen kunt raken, die ze dichter bij elkaar brengt en die zorgen voor verbinding. Evenementen die bijblijven!

 

Altijd een passend antwoord
Voor iedere evenementenvraag hebben wij een passend antwoord. Wij vertalen jullie wensen in een doeltreffend en onvergetelijk eventconcept. Uniek en speciaal voor jullie bedacht. Tijdens de productie zorgen we ervoor dat er niets aan het toeval wordt overgelaten. Je kunt de organisatie met een gerust hart uit handen geven aan onze eventprofessionals.  

Professioneel en deskundig
Al ruim 16 jaar organiseren wij feestelijke evenementen voor kleine en grote organisaties. ASML, The Greenery, Roche, APM, Koppert, Philip Morris, Erasmus Universiteit... tal van bekende bedrijven hebben al genoten van onze passie: evenementen die raken! We zorgen altijd voor onverwachte verrassingen, doen altijd een stapje extra en proberen altijd de verwachtingen te overtreffen. 

Eén van onze specialismen is het organiseren van feestelijke events op jullie eigen locatie, zoals een open dag, officiële opening of een personeelsfeest. Maar ook als het gaat om bedrijfsfeesten in externe eventlocaties of de organisatie van een uniek bedrijfsweekend, komen wij met spraakmakende ideeën.

De kracht van het familiebedrijf
Advance Events is van origine een familiebedrijf en die kracht is op alle fronten duidelijk aanwezig en geeft je als opdrachtgever een extra kwaliteits- en succesgarantie! Ook de Rotterdamse no-nonsense aanpak spreekt velen aan. Jaarlijks organiseren wij meer dan 300 live en online events.

Wil je eens kennismaken en meer weten over onze mogelijkheden voor jouw evenement? Neem dan contact met ons op via telefoon 010 – 750 4400. Je kunt ons ook mailen via info@advance-events.nl 

 

Activiteiten

Advance Events Evenementenbureau BV bevindt zich in de rubrieken Evenementenbureau, Bedrijfsfeest, Jubileumviering, Open dag, Personeelsfeest, Bedrijfsuitje, Teambuilding en trainingen.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x