EvenementOrganiseren.nl

Gespecialiseerd in zakelijke evenementen

BIS Event Rental

Vraag informatie op

BIS Event Rental

 

Succesvolle bijeenkomsten voordelig laten verzorgen door BIS

Als u wel eens zakelijke evenementen organiseert, weet u het… goede audiovisuele ondersteuning is onmisbaar voor succes. Presentaties, video’s etc. moeten voor iedereen zichtbaar zijn, het geluid optimaal verstaanbaar. Niets mag aan het toeval worden overgelaten, alles moet perfect zijn voorbereid en voor de uitvoering moet u kunnen vertrouwen op technici die hun vak verstaan. BIS Event Rental realiseert dat voor u. En meer…

Gespecialiseerd in zakelijke evenementen

De Event Rental divisie van audiovisueel marktleider BIS is gespecialiseerd in de audiovisuele ondersteuning van zakelijke evenementen. Het maakt niet uit of het gaat om één beamer of LCD scherm of om grootschalige evenementen met seamless videowalls, indoor LED, multiscreen projectie, meervoudige cameraregistratie, stemsystemen, vertaalsystemen etc. U kunt bij BIS terecht. Ook als u de oplossingen (veel) langer dan een dag wilt gebruiken of op verschillende locaties wilt inzetten, is BIS uw partner. Natuurlijk bouwen de BIS technici alle oplossingen zelf op, zorgen ze dat het “gewoon goed werkt” werken en verzorgen zij – indien gewenst - de bediening.

Licht als sfeermaker

Samen met u kijken de professionals van BIS of uw evenement het meest gebaat is met de inzet van een enkele beamer of dat het beter is om toch voor een multiscreen projectie te gaan. Maar het is evengoed mogelijk dat gekozen wordt voor full HD LCD schermen (al dan niet als videowall) of voor een indoor LED oplossing; met pixelpitch van 2,5 mm! En verrijkt u de beeldweergave met de juiste lichteffecten dan steelt u helemaal de show. Welke sfeer u ook wilt, BIS heeft de juiste verlichting voor u en levert alles wat u nodig heeft om uw keynote spreker voor het voetlicht te brengen of met lichteffecten ieders aandacht te richten op uw nieuwe product. Vanzelfsprekend heeft BIS Event Rental ook regeltafels, dimmers, rookmachines en kunnen zij special effects realiseren. Zelfs “intelligent licht” behoort tot uw mogelijkheden.

Onopvallende dome camera’s, ook voor webcasting

Om uw evenement aansprekend in beeld te brengen, levert BIS professionele camera’s; samen met de benodigde statieven, regiesets en switchers. Aanvullend kan de regie voor u verzorgd worden, waarmee het gehele traject van cameraregistratie van A tot Z wordt ingevuld. BIS werkt het liefst met onopvallende dome camera’s, die op afstand bediend worden. Met behulp van een compacte videoregie wordt er geschakeld tussen het beeld van de verschillende camera’s én de presentaties die gegeven worden, waardoor deze ook op afstand gevolgd kunnen worden. En wilt u hen die niet aanwezig zijn ook de gelegenheid geven alles mee te maken? Dat kan via webcasting. BIS verspreidt de beelden van uw evenement live of on-demand via het internet; ook op locaties waar geen directe internetverbinding is. Dat kan direct naar YouTube en Facebook, maar ook via een fraai vormgegeven portal met interactiemogelijkheden.

Stemmen via smartphone en tablet

Zoekt u manieren om uw publiek meer bij uw evenement of presentatie te betrekken? Breng extra dynamiek en interactie met het BIS Q&A-systeem waarbij de aanwezigen met hun eigen smartphone en tablet stemmen. De mening van de aanwezigen over een bepaalde stelling peilen? Kinderlijk eenvoudig met de oplossingen van BIS. Mooie mogelijkheid is daarbij dat de gegeven antwoorden direct worden gevisualiseerd met behulp van taartgrafieken, staafdiagrammen etc.

Ook creatief goed voor de dag komen?

Wilt u tijdens uw seminar, congres, symposium, bedrijfsfeest of andere bijeenkomst niet alleen technisch, maar ook creatief écht goed voor de dag komen? De BIS Creative afdeling geeft uw multimedia presentaties vorm; zij ontwerpen uw presentaties, streaming video, 2D en 3D animaties, virtual reality beleving (VR) etc. BIS Event Rental verzorgt in samenwerking met BIS Creative ook uw twitterfontein, realiseert spraakmakende effecten met video mapping en heeft de mogelijkheid om multi-layer presentaties te maken en te tonen. Innovatief, interactief en gewoon leuk. Daarnaast heeft BIS de technologie in huis om tijdelijk een krachtig 4G netwerk op te zetten, waarmee online presentaties, handige apps en specifieke (cloud) programma’s binnen ieders handbereik komen.

Aanspreekpunt tijdens uw event

Vindt u het prettig om iemand te hebben die precies weet wat de bedoeling is, wat van de verschillende partijen wordt verwacht en die al deze partijen aanstuurt? Iemand die klaarstaat om uw vragen te beantwoorden en ervoor zorgt dat alles perfect verloopt? En wilt u daarnaast iemand die het script kent, ervoor zorgt dat op het juiste moment de juiste microfoons openstaan en er op tijd geschakeld wordt tussen verschillende bronnen, zodat u precies op het goede moment de juiste beelden weergeeft? De BIS professionals zorgen ervoor; geheel op de achtergrond, zonder dat uw gasten er iets van merken.

Uw hoofdaannemer voor succes

BIS Event Rental functioneert als hoofdaannemer en neemt u alle zorgen uit handen. Van beeld tot geluid, van installatie tot demontage, voor één dag of voor een hele periode, voor 5 of voor 7.500 personen. Ook de complete aankleding van uw evenement, waaronder podiumbouw, decoratie en catering wordt door BIS verzorgd. U belt en BIS regelt de rest. Waar u ook voor kiest en wat u ook wilt: op de medewerkers van BIS kunt u vertrouwen. Tijdens uw evenement, maar niet minder in het voortraject, waar de BIS aanpak zich onderscheidt door de persoonlijke touch, pragmatisme, creativiteit en klantgerichtheid.

BIS Event Rental is uw betrouwbare partner, die aan het begrip full service écht inhoud geeft.

Vertrouw daarom op BIS Event Rental.

Bezoek onze website: https://www.bis.nl/nl/expertise/event-rental

Activiteiten

BIS Event Rental bevindt zich in de rubrieken Foto & video, Verhuur & verkoop, Audiovisueel materiaal, Licht- en geluidsinstallaties, Congres / Seminar, Persconferentie, Productpresentatie, Bedrijfsuitje.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x