EvenementOrganiseren.nl

Bijman Audiovisueel verzorgt licht- beeld- en geluidstechniek voor corporate events

Bijman Audiovisueel

Vraag informatie op

Bijman Audiovisueel

Bijman Audiovisueel verzorgt licht- beeld- en geluidstechniek voor corporate events. Met grote zorg en aandacht realiseren wij met audiovisuele middelen de doelstellingen van onze opdrachtgevers voor congressen, beurzen en bedrijfsfeesten.

Een event wordt al snel een complexe uitdaging waar veel partijen bij betrokken zijn. Moeilijk? Eerder uitdagend, en zeker niet onmogelijk voor Bijman Audiovisueel. Het betekent dat je hard moet werken. Weten waar je vandaan komt, waar je naartoe wilt en vooral je dromen niet opgeven. Je moet het gewoon regelen en waarmaken.

Vol overgave werkt ons team aan de beleving van uw event. Wij geloven dat door aandacht, inzet, verzorging en passie uw evenement effectief en innoverend zal zijn. Daarnaast willen wij verder groeien en ons nieuwe technieken vlot eigen maken. Want hoewel de technologische ontwikkelingen razendsnel gaan, is het onze ambitie om de nieuwste technieken snel in de verhuur op te nemen. Deze nieuwe technieken niet alleen bereikbaar maar ook begrijpbaar maken voor u en onze andere opdrachtgevers.

Beleving ervaar je door je zintuigen. Het begint bij het horen en zien. Als het daarnaast ook goed voelt en alles om je heen als kloppend ervaart, dan kun je de boodschap beter tot je nemen. Het is onze passie om van het horen, zien en voelen een onvergetelijke ervaring te maken. Alles om de doelstellingen van je marketing communicatie strategie te behalen.

- Alles onder één dak: licht, audio, video en rigging
- 3D ontworpen lichtplan (WYSIWYG)
- Perfect geluid voor een onvergetelijke beleving
- Haarscherp beeld dat de boodschap verduidelijkt
- Veiligheid voor alles: zowel in de voorbereiding als tijdens het evenement – wij doen niet aan toeval

‘Bijman Audiovisueel kan door visualisatie en beleving de boodschap van elk evenement versterken’.‘Met onze jarenlange ervaring in de audiovisuele branche denken wij altijd vele stappen vooruit waardoor je soepel en zonder zorgen je live communicatie event beleeft’.

Tot slot is het onze ambitie dat Bijman Audiovisueel één van de groenste AV-leveranciers van Nederland wordt. Het is onze wens om de licht-, beeld- en geluidstechniek nog energiezuiniger te maken, zodat we Nederland schoner en mooier kunnen doorgeven.

 

Activiteiten

Bijman Audiovisueel bevindt zich in de rubrieken Presentatie, techniek & Software, Audiovisuele diensten, Geluid, Licht, Special effects, Bedrijfsfeest, Congres / Seminar, Feestavonden, Persconferentie, Personeelsfeest, Presentatie, Productpresentatie, Seminar, Symposium, Awardshow en awardgala.

Locatie/omgeving


Berichten van Bijman Audiovisueel

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x