EvenementOrganiseren.nl

Bakx & Meijer Catering en Organisatie

Bakx & Meijer Catering

Vraag informatie op

Bakx & Meijer Catering

 

GASTVRIJ – ONTZORGEN MET LIEFDE

Wij zijn een leuke Utrechtse cateraar, die met passie en plezier samenwerkt met onze opdrachtgevers. Bakx & Meijer bestaat uit een jong en enthousiast team waarbij de Utrechtse nuchterheid aan de orde is. Niets is te gek. Wij ontzorgen met liefde onze opdrachtgevers. Met onze creativiteit, ervaring en gastvrijheid denken we graag met je mee en zorgen we samen voor een mooie dag!

DUURZAAM – NET ZO MOOI

Recyclen doen we waar mogelijk, zo gebruiken wij graag disposables. Eigentijds en duurzaam. Gemaakt van geperst suikerriet, palmblad of kraftpapier. Eigenlijk net zo mooi als mastiek, maar dan veel beter voor het milieu.

LOKAAL – IS ALTIJD GOED!

Onze gerechten zijn puur, authentiek en eerlijk. Wij koken het liefst met zoveel mogelijk biologische ingrediënten, ingekocht bij leveranciers in de omgeving. Dat scheelt weer transport, dus beter voor het milieu en je ondersteunt de lokale ondernemers.

Kortom, soms hoef je niet ver te zoeken voor heerlijke producten. Gewoon in eigen buurt is zoveel lekkers verkrijgbaar!

Naast de “gewone” bitterbal hebben we nu bijvoorbeeld ook de oesterzwam bitterballen van Fungi Factory in ons assortiment. Een lekker en duurzaam alternatief voor de rundvlees bitterbal. De oesterzwam bitterbal is 100% vegetarisch, lokaal geproduceerd op lokaal beschikbaar koffiedik.

Daarnaast schenken wij appelsap van het Utrechts Landschap. Heerlijk en puur appelsap, grotendeels gemaakt van appels uit de historische hoogstamboomgaard op Landgoed Oostbroek. De appels zijn onbespoten en zonder toevoegingen verwerkt tot sap. 

Lokaler, biologischer en lekkerder kunnen we het niet krijgen.

 

Activiteiten

Bakx & Meijer Catering bevindt zich in de rubrieken Cateraar, Partycatering, Bedrijfsfeest, Beurs, Congres / Seminar, Feestavonden, Jubileumviering, Ontvangsten, Netwerkevenement / receptie, Awardshow en awardgala.

Locatie/omgeving


Berichten van Bakx & Meijer Catering

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x