EvenementOrganiseren.nl

Azavista

Azavista

Vraag informatie op

Azavista

 

Azavista helpt zakelijke event planners om efficiënter evenementen te organiseren. Sinds onze oprichting in 2012 hebben duizenden evenement planners al gebruik gemaakt van Azavista om een efficïënter en productiever te werk te gaan en om het aantal deelnemers te verhogen.

Azavista is een flexibel, innovatief, gebruiksvriendelijk en compleet platform, dat makkelijk aan te passen is aan nieuwe en veranderlijke trends en behoeften. Verder is het te gebruiken voor alle soorten evenementen.

Gebruikers kunnen meerdere evenementen tegelijk opzetten, integreren met CRM en marketing automatiseringssystemen en ook registraties beheren, allemaal vanuit een interface.

Verder hebben wij een Check-in App en een Event App voor deelnemers die je zelf kunt aanpassen naar jouw wensen, zonder gebruik te hoeven maken van een development team.

Activiteiten

Azavista bevindt zich in de rubrieken Marketing & Promotie, Presentatie, techniek & Software, Ticketing en deelnemersregistratie, Toegangscontrole, Event app, Congres / Seminar, Presentatie, Netwerkevenement / receptie, Seminar, Symposium, Awardshow en awardgala.

Locatie/omgeving


Berichten van Azavista

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x