EvenementOrganiseren.nl

MICE met allure in Frankrijk

Atout France

Vraag informatie op

Atout France

 

Frankrijk kenmerkt zich door de diversiteit en de kwaliteit van voorzieningen, het culturele en natuurlijk erfgoed, de heerlijke gastronomie en de vele originele locaties met vaak een rijke geschiedenis. Ook een pluspunt is de goede bereikbaarheid.

Naast het veelzijdige Parijs liggen er dankzij 11 internationale vliegvelden en 28 TGV (hogesnelheidstrein) stations nog meer verrassende bestemmingen op enkele uren reisafstand van Nederland. Buiten de ruim 73 conventiecentra en 72 tentoonstellingscentra waar vergaderingen, congressen en feesten kunnen plaatsvinden, kun je ook kiezen voor een echte VIP ontvangst in één van de 24 Palace hotels (5*) – een exclusief Frans luxe label-, musea, historische monumenten, kastelen of abdijen.

Zo divers als het landschap en haar culturele locaties, zo origineel zijn ook de activiteiten die je er kunt ondernemen. En waarom niet aanhaken op een bestaand cultureel of sportief evenement van naam?

 

Het France Meeting and Convention Board, de MICE afdeling van Atout France, het Frans Bureau voor Toerisme, helpt je graag op weg bij het vinden van een locatie, activiteit of accommodatie voor jouw MICE event. Onder haar partners bevinden zich DMC’s en zakenreis professionals die vaak met buitenlandse klanten werken en een aangepast aanbod bieden.

De Nederlandse versie van www.meeting.france.fr is live gegaan: nl.meeting.france.fr/nl met informatie over MICE mogelijkheden in Frankrijk. Op 28 augustus 2018 organiseren wij een MICE Event waarbij je Franse MICE bestemmingen en DMC’s kunt ontmoeten. Tegelijkertijd komt de periodieke digitale sales manual uit met dit thema.

Tot slot vindt in het najaar het internationale MICE Event ‘France Meeting Hub’ in Frankrijk plaats, een mix van studiereis, incentive en workshop met geplande afspraken én volop gelegenheid tot netwerken.

 

Activiteiten

Atout France bevindt zich in de rubrieken Incentivebureaus, Congres / Seminar, Incentive.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x