EvenementOrganiseren.nl

VERHALEN MET EEN GEZICHT, GEZICHTEN MET EEN VERHAAL

Assemblee Speakers

Vraag informatie op

Assemblee Speakers

 

BINDEN EN VERBINDEN

‘Als eerste sprekersbureau van Europa handelen we sinds de start naar deze visie: het verschil tussen een goede spreker en een topspreker, is dat hij of zij niet het verhaal vertelt, maar het verhaal is,’ zegt CEO Maurice van der Kant. Door gevestigde waarden zoals Herman Van Rompuy en Generaal b.d. Peter van Uhm een stem te geven, geloven we dat we de kracht van het netwerk zijn werk laat doen: mensen met elkaar verbinden. Daarom zweert Assemblee Sprekersbureau zelf bij een bindende betrokkenheid met alle partijen.

Zo telt ons netwerk vandaag al ruim 5.000 sprekers wereldwijd die op grote en minder grote evenementen hun verhaal delen. Ongeveer 200 van hen zijn gebonden aan ons management, en verbonden met miljoenen mensen over de hele wereld.

ALS DE KUNST VAN HET SPREKEN EEN SPREKENDE KUNST IS

Spreken is een kunst, dat bewijzen de topsprekers die met Assemblee Sprekers & Management Bureau geconnecteerd zijn. Daarom vinden al onze medewerkers het cruciaal om zélf ook voldoende te spreken met u als opdrachtgever. Openheid en integriteit zijn de bouwstenen van onze klantrelaties, dus kunt u steeds rekenen op gegrond advies over de kwaliteit en inhoud van alle sprekers. Omdat transparantie de enige juiste taal is. Omdat transparantie een wereldtaal is.

 

 

 

Activiteiten

Assemblee Speakers bevindt zich in de rubriek Sprekersbureau sprekers.

Locatie/omgeving


Berichten van Assemblee Speakers

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x