EvenementOrganiseren.nl

Zomers familiefestival in de herfst: Het kan!

In opdracht van een bekende speler in de petrochemie, organiseerde wij voor de familiedag een heus familiefestival op het eigen terrein van de klant. Tijdens deze feestelijke dag konden collega's hun partner en kinderen het verbouwde bedrijfsgebouw laten zien. Daarnaast waren er tijdens het familiefestival doorlopend rondvaarten langs de drie andere terminals. Het idee om een familiedag te houden in een festivalsetting was een groots succes: in plaats van de verwachte 300 gasten kwamen er ruim 25% meer bezoekers.

Het familiefestival is door Advance Events bedacht als invulling voor de enorme vraag naar festival-achtige events. Stel je voor: op je eigen terrein worden prachtige stretchtenten neergezet, komen er tal van foodtrucks het terrein oprijden en wordt het terras ingericht met steigerhouten meubilair en retro attributen. Strobalen, houten biertonnen, prikverlichting, lampions en houten tekstborden maken het beeld compleet. Gezellige live-muziek, springkussens, photobooths en tal van ander vertier zorgen voor een optimale sfeer. Bekijk dit project.

Het familiefestival omvat een festivalbar met kleine flesjes frisdranken, wijnen en bieren, een compleet ingerichte kidscorner met limonadekraam en diverse doe-activiteiten, amusement voor jong en oud en natuurlijk muzikaal entertainment. Het basispakket is middels feestbouwstenen zelf eenvoudig uit te breiden.

Het concept voor het familiefestival is zo opgezet, dat het zowel buiten als binnen uit te voeren is. Ook de invulling kan volledig aan de wensen van de klant worden aangepast. Hierdoor is de nieuwe rage alweer ontstaan: het winterfestival of kerstfestival op de zaak. Vrijwel volledig vrij voor de WKR en supergezellig! Binnenkort meer. 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x