EvenementOrganiseren.nl

Zet u ZZP'ers in rondom uw evenement? Wat gebeurt er dan als zij schade aanrichten?

Bij de organisatie van vrijwel ieder evenement worden ZZP'ers ingezet. Is het niet door u als organisator zelf, dan zijn het wel uw toeleveranciers die met ZZP'ers werken. Maar wat gebeurt er als één van hen schade aanrichten voor, tijdens of bij de afbouw van uw evenement? Weet u dat er voor toeleveranciers van evenementen een speciale dekking is voor ZZP'ers?

Zijn de toeleveranciers van uw evenement goed verzekerd?
Als u een evenement organiseert huurt u waarschijnlijk wel eens ZZP’ers in. Bijvoorbeeld bij het opbouwen van een podium, het installeren van licht- en geluidsapparatuur of de opbouw van het decor. Maar heeft u er al eens bij stil gestaan wat er gebeurt als een ingehuurde ZZP’er per ongeluk schade toebrengt?

Uw verantwoordelijkheid
Als organisator bent u verantwoordelijk voor die schade. Daarom is het belangrijk dat al uw toeleveranciers altijd over een goede bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering beschikken. Dan bent u er ook van verzekerd dat u de ontstane schade kunt verhalen op hun verzekeringsdekking.

AVB voor EventProfessionals
Speciaal voor toeleveranciers van evenementen heeft Klap Verzekeringsmakelaar een nieuwe bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ontwikkeld. Veel ZZP’ers hebben namelijk niet meer dan een verzekeringsdekking die het ‘kantoorrisico’ afdekt. Dan is hij echter niet gedekt als hij een zaak van u behandelt, gebruikt of huurt en hier vervolgens schade aan toebrengt. Met onze AVB voor Event Professionals zijn uw ZZP’ers ook in dat geval goed verzekerd. Lees er alles over in onze brochure.

Dekking zuivere vermogensschade
Haalt een ingehuurde kracht de afgesproken deadline voor de opbouw van een podium niet en bent u daardoor genoodzaakt om extra crew in te huren om de deadline alsnog te halen? Dit soort zuivere vermogensschade is bij onze bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ook verzekerd. U kunt de betreffende ZZP’er dan aansprakelijk stellen om de extra kosten te verhalen op zijn of haar verzekeringsdekking.

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze verzekeringsdekking voor uw ingehuurde ZZP’ers? Neem dan gerust contact met mij op via onderstaande contactgegevens. Ik help u graag verder!
e.         pvanvliet@klap.com
t.          020 – 261 61 02
 

Premie voor uw evenementenverzekering berekenen?

De organisatie van evenementen vergt heel wat van uw creativiteit. Er zijn helaas omstandigheden die zich niet laten regelen. Een vergunning die plotseling wordt ingetrokken, een artiest wordt ziek op de dag van het optreden, een bezoeker stelt u aansprakelijk voor geleden schade of door plotseling noodweer moet het hele evenement worden afgelast. Er kan altijd wel iets mis gaan. Met de evenementenverzekering van Klap verzekert u zich uitstekend tegen deze risicos. Regelt u de organisatie, laat ons de zekerheid bieden dat het evenement ook financieel een feest blijft. Ook een doorlopende evenementenverzekering regelen wij voor u.

>> Bereken in no time uw premie voor de verzekering van uw evenement

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x