EvenementOrganiseren.nl

Wordt jouw kantoor ook een eventlocatie?

De #EventTrends2021 van EventBranche.nl gaan weer de wereld over. Een trend die benoemd wordt: het experience kantoor. Thuiswerken werd de norm tijdens COVID-19 en ook 'na corona' zal er veel meer thuis gewerkt worden. Dat heeft directe invloed op hoe kantoren worden ingericht: veel meer focus op meetings, events en ontmoeten.

In de praktijk? Het kantoor verruilt ruimte, veel ruimte, waar tot voor kort werkplekken waren voor 'belevingsruimte'. Daar waar live contact plaats kan vinden, meeting en events voor interne en externe binding.

Daarbij verdwijnen dus tientallen percentages aan werkplekken en zien we de experience ruimtes in alle soorten en maten in de kantoren ontstaan. Of het nou gaat om een slim ingerichte meetingruimte, een eigen theater of een complete uitzend-studio 'in the office', het draait allemaal om events, experience en live contact. Dat betekent zeker niet dat hier een hevige strijd ontstaat tussen het kantoor en de eventlocatie. De werktijd wordt gewoon anders ingericht: meer thuiswerken, op kantoor meer beleving en samenzijn en met dat als basis zullen evenementen in externe locaties nog meer gemeengoed worden.

Beste voorbeeld?
Misschien wel het mooiste voorbeeld, een voorbeeld dat al ver voor COVID-19 vorm kreeg? Dit is het AFAS Experience Center in Leusden:

>> Download de 10 #EventTrends2021

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x