EvenementOrganiseren.nl

Wij zijn op zoek naar een stagiair: Redactie en eventondersteuning

Ben jij de enthousiaste en initiatiefrijke student die alles uit je stage wil halen? Sluit dan aan bij het hechte team van EventBranche.nl & EvenementOrganiseren.nl, de platforms binnen de wereld van eventmarketing en live communicatie.

Wij bieden jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in een afwisselende rol binnen de evenementenbranche. We werken in een redelijk klein team, dus de lijnen zijn kort. Dat betekent veel zelfstandig werken, maar ook veel leren!

 

Wie zijn wij?
EventBranche.nl is hét overkoepelende platform waar iedere eventprofessional voor kennis,netwerk en promotie. EvenementOrganiseren.nl is het platform met kennis en aanbod voor de eventorganisator. Hiernaast wordt 4 keer per jaar het EventBranche.nl magazine uitgebracht en er worden 8 netwerkevenementen voor de leden georganiseerd.  

Ook is EventBranche onder andere organisator van de Gouden Giraffe Event Awards; de vakprijs voor de evenementenbranche, The Next Event, hét evenement voor opdrachtgevers en organisatoren van evenementen, de BeachBrancheBarbecue en het EventBranche Congres.

 

Werkzaamheden:
Wij bieden een veelzijdige werkplek. Jouw werkzaamheden zijn vooral gebaseerd op het platform EvenementOrganiseren.nl en bestaat uit de volgende werkzaamheden:

EvenementOrganiseren.nl
Je werkt mee aan de constante stroom content op onze website. Naast het verwerken en nabellen van persberichten, vergaar je eigen nieuws en verzamel je nieuws(aanleidingen).

Daarnaast lever je bijdragen voor onze dossiers en overige onderdelen van de website. Ook korte video-interviews of fotoreportages behoren tot de werkzaamheden.

EvenementOrganiseren.nl Nieuwsbrief:
Binnen ons content managementsysteem (CMS) leer je nieuwsbrieven produceren, koppen maken, artikelen op waarde rangschikken enz. Voor zowel de nieuwsbrief als de website zul je binnen de redactie ook het aantal views, openingspercentages van de nieuwsbrief en clickratio's van de diverse artikelen analyseren.

EvenementOrganiseren.nl checklist
Je werkt continu aan de verbetering en uitbreiding van de EvenementOrganiseren.nl checklist.

Evenementen
Je wordt betrokken bij de evenementen die wij zelf organiseren of waar wij bij betrokken zijn. In het bijzonder gaat dit over de evenementOrganiseren.nl relatie dag op 4 maart 2019.

 

Herken jij je in onderstaand profiel?

 • HBO denk- en werkniveau in bijvoorbeeld de richting Journalistiek, Marketing & Communicatie, Bedrijfseconomie, Media Management, Digitale Communicatie en je zit minimaal in het derde jaar van je studie;
 •  Je bent een enthousiaste en assertieve persoonlijkheid die niet bang is om de telefoon te pakken om contact op te nemen met onze klanten van EvenementOrganiseren.nl;
 • Je hebt interesse in en kennis van de do’s en don’ts op websites en sociale kanalen zoals Facebook, YouTube en LinkedIn;
 • Je bent creatief, leergierig en je weet van doorpakken en je kan goed zelfstandig werken en bent gestructureerd;
 • Je vindt het leuk om teksten te schrijven. Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is daarbij een must;
 • Een sterke persoonlijkheid die zich verder wil ontwikkelen en initiatieven durft te nemen;

 

Ben je daarnaast:
Op korte termijn beschikbaar voor een minimale duur van 4 maanden? De startdatum in overleg, maar bij voorkeur vanaf november 2018. Niet onbelangrijk: de standplaats is Doetinchem.
Ja? Dat is top.. Nu staat er natuurlijk iets tegenover jouw inzet voor ons bedrijf, wij bieden jou:

 • Een stage-vergoeding
 • Een open en dynamische manier van werken met enthousiaste collega’s waar je veel van kunt leren;
 • Een aantal hele gave evenementen waarbij jij aanwezig bent;
 • Platte hiërarchie en directe communicatie; Goede ideeën? Bij ons heb je de kans eigen projecten op te zetten!

  Solliciteren:
  Herken jij jezelf in bovenstaande vacature en denk jij dat je helemaal in ons team past? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar lisanne@eventbranche.nl. Heb je vragen over de vacature? Bel dan even met Lisanne via 0314-361060.
   

teamfoto eventbranche