EvenementOrganiseren.nl

Whitepaper: Zo organiseer je een coronaproof evenement

Door De Kuip Meetings & Events
In de whitepaper vind je praktische tips voor het organiseren van events in ‘het nieuwe normaal’. Ook waarschuwen we je voor de valkuilen en proberen we eventuele angsten weg te nemen. Tot slot laten we je zien welke mogelijkheden De Kuip biedt om ondanks alles een belevenis te maken van jouw evenement.

Whitepaper De Kuip: Zo organiseer je een coronaproof evenement.

‘Het is absoluut anders dan we gewend waren, maar we kúnnen tenminste weer samenkomen nu,’ zegt Michael van Ockenburg. ‘Het belang van échte ontmoetingen is ontzettend groot, zo heeft iedereen tijdens de eerste maanden van de coronacrisis ervaren. Mensen hebben echt behoefte aan face-to-face events.

Wij kunnen ons voorstellen dat veel evenementorganisatoren en bedrijven zich afvragen wat het betekent om in deze tijd een evenement te organiseren. Daarom hebben we dit whitepaper opgesteld. In de whitepaper vind je praktische tips voor het organiseren van events in ‘het nieuwe normaal’. Ook waarschuwen we je voor de valkuilen en proberen we eventuele angsten weg te nemen. Tot slot laten we je zien welke mogelijkheden De Kuip biedt om ondanks alles een belevenis te maken van jouw evenement.

Download de Whitepaper hier.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x