EvenementOrganiseren.nl

Welke spreker past bij jouw evenement? Inspiratie en tips voor de perfecte spreker voor jouw event

Iedereen kent het belang van een goede spreker op een evenement. Het kan een evenement maken of breken. Hoe belangrijk is het dan ook om goed voorwerk te doen. Dit kan tijdens Topspeakers LIVE op 7 oktober 2019. Tientallen sprekers geven deze dag een voorproef van hun lezing. Je kunt hier kosteloos bij zijn op 7 oktober in Leusden. Wij zetten een aantal van de sprekers op een rij

Lees ook:
In 8 stappen naar de perfecte spreker voor je event?

 Bas van der Veldt 
User Experience
Bas is een veelgevraagd spreker en een echte ICT-kenner en staat altijd open voor vragen en suggesties. Hij is tevens het boegbeeld van software bedrijf AFAS. Bas geeft dan ook regelmatig pittige presentaties waarbij hij de aanwezigen én zichzelf een spiegel voorhoudt. Met zijn scherpe spraak en zijn revolutionaire toekomstvisie weet hij menig heilig huisje omver te schoppen op het gebied van ondernemen, leiderschap, cultuur, ICT, innovatie, marketing en User Experience.


 


Jaouad Khamkhami
Ondernemen met fikse tegenwind
Topspreker Jaouad Khamkhami heeft een Marokkaanse achtergrond en groeide op in de Haagse Schilderswijk. Zijn omgeving gaf hem weinig kans om te slagen in Nederland. Hij greep echter alle kansen aan, die hij pakken kon. Momenteel leidt hij zijn reintegratie bedrijf Particibaan met 18 vaste medewerkers en neemt hij 2 medewerkers per maand aan. Daarnaast bereidt hij zich voor op een parttime hoogleraarschap aan de Universiteit van Leiden. Hij maakt zich sterk voor het sociaal ondernemen in Nederland en zet zich in voor mensen met een beperking tot de arbeidsmarkt. 


Benno Diederiks 
De toekomst creëer jezelf
In de toekomst wordt het steeds belangrijker dat jij regie neemt over je eigen toekomst. Tegelijkertijd wordt het ook steeds ingewikkelder. Informatie en keuzes denderen zo snel over ons heen dat je al snel geleefd wordt door de waan van de dag. Benno Diederiks, inspireert jou, samen met Hans van Breukelen, om eigenaar te worden van jouw toerkomst. Benno Diederiks heeft meer dan twintig jaar ervaring in het coachen van mensen die te maken hebben met ontslag, faillissement, een ongeluk of die geen voldoening meer vinden in hun werk.Arjan Banach
Maak van jouw organisatie een winnaar van de toekomst
In zijn werkzaamheden is Arjen Banach gefascineerd door energie in organisaties. Energie is de uitkomst van een inspirerende organisatiecultuur, waar ruimte is voor duurzame inzetbaarheid met bevlogen medewerkers en goed leiderschap. Daarnaast is energie het vertrekpunt van verandering en innovatie, om te kunnen winnen in de wereld van morgen.

Diepak Kasi
Persoonlijke vooruitgang
Diepak Kasi is een internationale Top trainer, die zijn sporen heeft verdiend binnen de organisatie van Tony Robbins. Hij heeft zich gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Diepak heeft een programma ontwikkeld om mensen te helpen hun leiderschapskwaliteiten en de kwaliteit van hun leven te verbeteren door hun werkelijke potentieel bloot te leggen zodat ze alles onder controle hebben op elk gebied binnen hun leven, zoals bijvoorbeeld carrière, gezondheid, relaties, financiën, etc. 
 


Maar ook:

Charles Groenhuijsen

Optimisten hebben de hele wereld
Charles Groenhuijsen heeft 40 jaar internationale ervaring in de journalistiek, is schrijver van 10 boeken en werkt al meer dan 30 jaar als dagvoorzitter en spreker.

Hij is een álleskunner. In de honderden klussen die hij deed sprak hij over Amerikaanse en Nederlandse politiek, economie, technologie, zorg, overheid en toekomstvisies op de wereld. In zijn laatste boek “Optimisten hebben de hele wereld” bespreekt hij kansen en uitdagingen voor de komende 25 jaar. En hij staat in theaters met een programma over dat laatste boek. 
 

Bibian Mentel 
Denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen
Snowboardster Bibian Mentel onderging vele operaties tegen een agressieve vorm van botkanker maar wist zich continue weer te motiveren door haar ongekende wilskracht. Ze deelt haar persoonlijke ervaringen op het gebied van topsport, haar leven na haar amputatie van haar onderbeen en laat haar iedereen zien hoe je kunt denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Een ‘must see’ voor iedere HR manager.


Karim Benammar 
Transformerend denken 

In mijn lezingen laat ik het publiek nadenken over filosofische thema’s die een directe invloed op hun leven hebben. Hoe maken we de transitie van schaarste-denken tot overvloed-denken? Wat is waarde, en hoe bouwen we een economisch systeem dat onze menselijke waarden uitdraagt? Waar leven we voor – als individu, als gemeenschap, en als mensheid? Al mijn lezingen zijn interactief – het publiek participeert door in tweetallen vragen te bespreken en oefeningen te doen.


Robert Hersée
De kunst van het loslaten

Robert Hersée ziet het leven als een aaneenschakeling van loslaten, oppakken en doorgaan. Als het te maken heeft met persoonlijke ontwikkeling of de vitaliteit van een organisatie,  gaat het in essentie vaak om de flow van energie, creativiteit en enige aanpassing. Met een beetje lef haal je blokkades weg die deze ontwikkeling kunnen remmen. Robert gebruikt de prachtige metafoor van het jongleren om met veel humor en interactiviteit uiteenlopende bedrijfskundige vraagstukken voor het voetlicht te brengen. Een inspirerende en verrassende presentatie.


Mascha Mooij
Bye bye burnout

Met veel succes is Mascha jarenlang actief geweest in corporate omgevingen als salesmanager, waarna zij door een burn-out afscheid moest nemen van haar sales carrière. In de periode dat ze met een burn-out kampte, kwam zij erachter dat er geen gestructureerde aanpak is voor de begeleiding van medewerkers met een burn-out. Daarom liet ze zich omscholen tot burn-out specialist, om uiteindelijk Bye Bye Burnout op te richten. Zij adviseert bedrijven op het gebied van preventie, stress en hoe om te gaan met zieke werknemers. 

 

De rest van het programma bekijken en inschrijven? Klik op de 'inschrijven' -button.

 

Tip: lees ook deze artikelen

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x