EvenementOrganiseren.nl

Wat zijn de top 3 combinatiemogelijkheden in Breepark?

Door
Breepark is een splinternieuw leisure gebied aan de rand van Breda. De in- en outdoor locatie biedt eindeloos veel combinatiemogelijkheden voor jouw zakelijke bijeenkomst. De volgende drie zijn echt het proberen waard:

1. Congres in combinatie met een lunch in grand café Driek
Een congres is vaak een dag met een vol programma, waarbij mensen een berg aan informatie krijgen. Fijn als er dan ruimte is om tussen de middag even op adem te komen met een lekkere lunch in een huiselijke omgeving: in grand café Driek! Niet voor niets ook wel ‘de huiskamer van Breepark’ genoemd!

2. Plenaire presentatie en daarnaast sessies in kleinere ruimtes
Wil je starten met een plenaire presentatie, maar daarna de bedoeling dat er in kleinere groepen aan bepaalde vraagstukken wordt gewerkt? Niet ideaal als iedereen in die grote zaal moet blijven. Naast twee grote congreszalen heeft Breepark ook meerdere kleinere vergaderruimtes. Twee zijn er zelfs op het VIP-deck van de evenementenhal. Als dat geen inspiratie oplevert…

3. Vergadering met wandeling in het natuurgebied
Verruil de laptops en presentatieschermen voor een wandeling in het natuurgebied van Breepark. Laat de agendapunten los en neem even pauze in het groen. De frisse blik zal totaal nieuwe inzichten bieden!

Breepark bestaat verder uit een grote evenementenhal, outdoor terrein, diverse horecagelegenheden, sportwinkel Decathlon, bioscoop Kinepolis, bowling, escaperoom, lasergame en groot centraal plein.

Benieuwd naar deze of een van de vele andere mogelijkheden? We denken graag met je  mee!
 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x