EvenementOrganiseren.nl

Waarom Zwitserland? Als incentive bestemming..

Door Switzerland Convention & Incentive Bureau
Zwitserland werkt gewoon. Betrouwbaarheid, stiptheid, politieke en economische stabiliteit, authenticiteit en echte natuur om te ontdekken, van palmbomen tot gletsjers. Zwitserland doet graag wat nodig is om van uw meetings een succes te maken. Switzerland Convention & Incentive Bureau heeft 5 redenen op een rij gezet. Mocht je nog meer informatie wensen, stuur dan een e-mail naar scib.nl@switzerland.com of neem telefonisch contact op via 020-6209229.


Korte afstanden
Het duurt slechts 4 uur om het land van oost naar west te doorkruisen, 3 uur van noord naar zuid. Vier talen en culturen, van palmbomen tot gletsjers op één dag met een overnachting in een boetiekstad: Zwitserland is Europa in een notendop. Kies voor Zwitserland. Korte transfer tijden tussen de luchthaven en bestemming. Dit bespaart tijd en geld. Hoeveel? Check de Access Index en bereken het voordeel. Hoe korter de transfer tijd, hoe hoger de Access Index.
Vind de juiste bestemming
Continue investeringen en vernieuwingen zorgen ervoor dat Zwitserland de beste kwaliteit blijft leveren. Op veel locaties staat de ongerepte natuur voor de deur: een onverslaanbare combinatie. Check de ‘Venue Finder’ voor het vinden van de juiste bestemming.
 Alles op één dag
Skiën in de morgen, wijn proeven in de wijngaarden in de middag en ’s avonds een diner op een meer? Het kan allemaal in Zwitserland. Grote variaties en interessante routes behoren tot de mogelijkheid. Check de mogelijkheden.
Sociale activiteiten
Incentive Itineraries


Wetenschap en kennis
Toonaangevende internationale technische universiteiten (bijvoorbeeld ETH in Zürich, EPFL in Lausanne) en andere instellingen van wereldklasse (bijvoorbeeld HSG in St.Gallen, bekend om hun economie) verwelkomen groepen voor uitwisselen van kennis.
Business Destination Switzerland


 

Vaak één van de besten
Toonaangevend onderzoek bewijst het: Zwitserland is vaak één van de besten. In de Global Innovation Index staat Zwitserland bijvoorbeeld drie jaar op rij bovenaan de lijst van bijna 150 landen.
Rankings

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x