EvenementOrganiseren.nl

Waardevolle tips voor jou als spreker

Je bent geen geboren spreker. Spreken in het openbaar, op een podium staan is best spannend. Soms ontkom je er niet aan. En als je heel eerlijk bent vind je het toch ook wel een beetje leuk. Herken jij je hierin? Kijk dan eens naar de video van David JP Phillips. Hij heeft 110 praktische tips waarmee je direct je voordeel kunt doen.

David JP Phillips heeft in zeven jaar tijd zo'n 5000 sprekers bestudeerd. Op basis van deze studie heeft hij een lijst gemaakt van 110 punten, waarmee je een betere spreker wordt. In deze video illustreert hij de kracht van zijn tips met voorbeelden en soms ook door het tegenovergestelde te doen.

Phillips gaat niet alle 110 punten af, maar heeft voor zijn voordracht een selectie gemaakt. In goed een kwartier geeft hij je tal van handvatten waarmee je heel simpel en eenvoudig de impact van jouw optreden kunt vergroten. Hij slaagt er zelfs in om applaus te oogsten terwijl hij zijn publiek de middelvinger geeft. Check deze onderhoudende TedTalk en doe er je voordeel mee. 

Tip: lees ook deze artikelen

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x