EvenementOrganiseren.nl

Vijf vergaderlocaties in de natuur

Duurzaam vergaderen op inspirerende locaties in de natuur. Natuurmonumenten verhuurt vergaderlocaties door het hele land, waar het groen welig tiert en waar volop zuurstof aanwezig is.

Natuurmonumenten biedt ideale condities om te vergaderen op niet alledaagse locaties. Door een locatie te huren van Natuurmonumenten draag je bovendien bij aan de instandhouding van deze prachtige plekken. De bijbehorende arrangementen zijn biologisch en zoveel mogelijk lokaal geproduceerd.

Natuurmonumenten beschikt over tal van locaties verdeeld over heel het land. EvenementOrganiseren.nl heeft vijf opvallende vergaderplekken voor je op een rijtje gezet:

1 - Groot Speijck

Vlakbij Tilburg - omringd door bossen en vennen - ligt het prachtige Groot Speijck. Al uitkijkend op bos en een bloemenweide kun je ontspannen vergaderen en brainstormen.

2 - Buitenplaatsen Gooi en Vechtstreek

De buitenplaatsen van Gooi en Vechtstreek liggen op amper tien minuten rijden van Hilversum. De buitenplaatsen werden gebouwd door rijke kooplieden uit Amsterdam. Deze panden stralen pure allure uit. De landhuizen liggen bij Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek, waar je vanuit vergaderzaal De Eekhoorn zo landgoed Boekesteyn oploopt..

3 - Vergaderen op de Veluwe

Kijk uit over de heuvelachtige heidevelden, maak een wandeling door de bossen op de Veluwe vlakbij Arnhem. In bezoekerscentrum Veluwezoom boek je de Edelhertzaal of de Daszaal, elk geschikt voor meetings tot 30 personen.

4 - Boerenschuur Helenehoeve

Op natuureiland Tiengemeten bij Rotterdam vergeet je de waan van de dag. Dat begint al op het pontje en wie weet spot je bevers tijdens de korte lunchwandeling. De luxe ingerichte boerenschuur is geschikt voor 22 personen.

5 - Landgoed Hackfort in Vorden

Aan de rand van de parel van de Achterhoek - het dorpje Vorden - kun je vergaderen in de Schoppe, een verbouwde boerenstal. In de pauze wandel je over het landgoed met kasteel. Het parkbos en de moestuin zorgen voor nog meer inspiratie.

Hier lees je meer over de vele mogelijkheden die Natuurmonumenten biedt op het gebied van vergaderlocaties.

 


 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x