EvenementOrganiseren.nl

Verhuur is een mini circulaire economie binnen de evenementenbranche

Door Arma Verhuur
Duurzaamheid is al jaren een belangrijk onderdeel voor eventorganisatoren én opdrachtgevers. Circulair ondernemen gaat een stapje verder. Met een circulaire economie wordt een economisch systeem bedoeld waarin herbruikbaarheid van producten en grondstoffen gemaximaliseerd wordt. Ook in de evenementenbranche wordt dit steeds belangrijker..

Binnen de evenementenbranche wordt het hergebruiken van producten steeds belangrijker. Verhuurders zien dit al jaren en verkleinen met het hergebruiken van producten de ecologische footprint op evenementen. Arma Verhuur, verhuurder van een breed assortiment horeca artikelen, zegt daar het volgende over:  "Onze goederen gaan en komen retour en op alle schakels van dit proces hebben wij invloed.

Vanuit deze kennis hebben wij onze nieuwste meubellijn “Modena” ontwikkeld. De “Modena” meubellijn heeft voor elk meubelstuk dezelfde inklapbare basis.  Deze basis past qua vormgeving perfect in de stijl van nu en zorgt voor een enorme besparing in volume en op en afbouw tijd.

De klant kan de “Modena” meubellijn afstemmen naar eigen behoefte in zowel sfeer/stijl als functionaliteit. Van zwarte of witte bar met al dan niet een geïntegreerde tap of fontcooker etc.

Verhuur is met de meubellijn “Modena” weer een stap duurzamer dan het al was en maakt het voor alle partijen commercieel interessanter, win/win.

Met Modena interieurconcepten leveren we maatwerk en zetten we een heel lekker sfeertje neer."
 Kom meer te weten over de verhuurmogelijkheden van Arma op evenementen

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x