EvenementOrganiseren.nl

UP Events opent UP West

Door UP Events
UP west is deze zomer een nieuwe hang out in Amsterdam-West. UP west is een initiatief van UP Events, dankzij de omvang van het terrein zeer geschikt om in deze tijd ruimte te bieden aan waar in Amsterdam altijd te weinig van is: een terrasje in de zon. Gelegen in het groen van de Tuinen van West, heeft UP west haar terrassen open. UP west biedt veel groen, een eigen stadsstrand, verschillende buitenterrassen en privétuinen en gratis parkeren voor de deur. Voor de liefhebber in combinatie met buitenactiviteiten voor kinderen en volwassenen. Met 35.000 m2 oppervlakte is er genoeg plek om onbezorgd op anderhalve meter buiten te zijn en iets te eten of te drinken. Met vooraf reserveren: upwestamsterdam.nl.
  • Met 35.000 m2 aan terrein: stadsstrand, privétuinen, buitenterras, volleybalstrand, jeu de boules-baan, lasergameterrein, bubbelvoetbalveld
  • Laagdrempelig en toegankelijk voor alle leeftijden
  • Volgt RIVM-richtlijnen

Bij UP west heeft iedereen echt de ruimte om ontspannen samen te zijn met familie, vrienden of collega’s op 1,5 meter afstand. Op het terrein zijn duidelijke routes aangegeven waardoor groepen niet met elkaar in aanraking hoeven te komen.

Martijn Lentjes, mede-eigenaar van UP Events: Wij geloven erin dat iedereen, ook in deze tijd, moet kunnen genieten van het buiten. Daarom hebben we de afgelopen maanden keihard doorgewerkt om ons terrein nog verder te verbeteren. We hebben nog meer groen neergezet en aparte buitenruimtes gecreëerd waardoor afstand houden geen probleem is. Er is voldoende ruimte op ons stadsstrand, de buitenterrassen en privétuinen en voor wie wil is het ook mogelijk om met een groep vrienden zijn eigen tuin voor een paar uur te reserveren.”

UP West Amsterdam

Iedereen kan vanaf deze maandag 1 juni bij UP west Amsterdam terecht voor iets te eten, te drinken en ook sportieve activiteiten in de buitenlucht. UP west is divers opgezet en bestaat uit beachclubs, industriële loodsen en ruime terrassen waarbij alles voldoet aan de richtlijnen van het RIVM en Koninklijke Horeca Nederland. Eigenaar Martijn Lentjes zegt: “Wij hebben er alles aan gedaan om jullie en onze veiligheid te garanderen. Om er zeker van te zijn dat we een plekje voor je hebben willen we je wel vragen vooraf een reservering te maken.”

Sfeer

UP West Amsterdam is een plek om te ontspannen met vrienden, familie of collega’s. Een ongedwongen sfeer met strand, picknickbanken, zitzakken en lounge banken, waar iedereen kan genieten van een borrel, burgers & bites. UP west gebruikt zoveel mogelijk natuurlijke materialen en groen in haar aankleding. Iets dat past in de groene omgeving van dit stukje Amsterdam. Het hele terrein heeft dezelfde uitstraling van sportiviteit, rust en plezier. Martijn Lentjes: “Als je hier het terrein oploopt, weet je eigenlijk niet wat je ziet. We hebben iets willen neerzetten dat er nog niet was in Amsterdam, en dat is volgens mij aardig gelukt.” Omdat je je terrasbezoek heel gemakkelijk kunt combineren met een potje lasergamen of bubbelvoetballen, ervaar je een unieke middag of avond. “En alles is op 1,5 meter afstand heel goed te doen”, vervolgt Lentjes.

Kindvriendelijk

Het terrein is tevens kindvriendelijk. Op het terrein worden in de weekenden Kinderfeestjes georganiseerd en in de zomervakantie vindt hier Zomerkamp Amsterdam plaats waar kinderen van 8 -13 jaar de hele dag vermaakt worden met sportieve & leerzame activiteiten. Lentjes gaat verder: “Zeker nu het allemaal nog wat onzeker is wat mensen in de zomervakantie kunnen gaan doen dit jaar, is het erg in trek. De kinderen kunnen lasergamen, boogschieten, een Expeditie Robinson spelen, muziek maken en doen creatieve workshops. Zij vinden het hier fantastisch”.


Activiteiten & pakketten

Outdoor lasergamen, archery tag, bubbelvoetbal, Expeditie Robinson, jeu de boules, beach volleybal, het kan allemaal. De velden en arena’s liggen er klaar voor. UP west is aangesloten bij Recron en Vebon voor veilig buitensporten en TÜV gecertificeerd. Onderdelen van dit veiligheidssysteem zijn o.a. een uitgebreide risico analyse van activiteiten, beheersmaatregelen voor risico’s, registraties, training van instructeurs, controles en onderhoud van de materialen. Na elk gebruik worden de materialen uiteraard gedesinfecteerd. UP west ontvangt ook groepen. Er is genoeg ruimte buiten. Voor groepen vrienden, collega’s en familie zijn er speciale pakketten. De Friends@UP pakketten bevatten een activiteit, 3 drankjes per persoon en een heerlijke burger met frietjes naar keuze. Een pakket is te reserveren vanaf 6 personen en kost €37,95 incl. btw.

UP west by UP Events

UP West Amsterdam komt dus uit de koker van UP Events. Evenementenbureau en -locatie in Amsterdam-West waar het hele jaar door groeps- & bedrijfsuitjes, feesten, bedrijfsfestivals, vergaderingen en zomerkampen plaats vinden. Het terrein heeft eigen escape rooms, een outdoor lasergame arena, beachvolleybalvelden, bubbelvoetbalvelden, Expeditie Robinson proeven, een archery tag speelveld en kun je er boogschieten en jeu de boules spelen. UP Events ontwikkelt en organiseert daarnaast teambuilding activiteiten door heel Nederland.

Met UP west is er voor UP Events een nieuwe doelgroep bij gekomen waarmee deze bijzondere locatie - waar je normaal gesproken alleen terecht kunt voor besloten evenementen - de kans grijpt wordt om weer publiek te ontvangen.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x