EvenementOrganiseren.nl

UP Events lanceert nieuwe teambuilding activiteit: Hackathon

Door UP Events
Kruip in de huid van een hacker! In de nieuwe teambuilding game van UP Events “Hackaton” worden codes gekraakt, raadsels opgelost en de kluis gekraakt. Een spannende challenge, waarbij je in verschillende teams de strijd met elkaar aangaat. Vereisten: intelligentie, verbeeldingskracht én een setje stalen zenuwen…

ONLY.WAY.UP 

Van zakelijke sessies tot creatieve of sportieve activiteiten: bij UP Events is op het gebied van bedrijfsfeesten alles mogelijk. Gelukkig maar, want elk bedrijf is anders.

Bij UP Events kom je voor een unieke belevenis. Elk evenement kan volledig gepersonaliseerd worden. Zo biedt UP Events meer dan 100 verschillende activiteiten aan. Elke activiteit kan worden gecombineerd met een borrel, BBQ, snacks of een feestje. Zo kun je jouw event zo sportief, actief, serieus, relaxt, gezellig of inspirerend maken als jij dat wenst. Naast activiteiten op het bijzondere & groene terrein van UP in De Tuinen van West, kunnen de meeste activiteiten ook op elke gewenste andere locatie worden georganiseerd. Wat dacht je van een city hunt, of een custom made GPS game in het bedrijfspand Maar ook voor bedrijfsfestivals en themafeesten zit je helemaal goed bij UP Events: van winter wonderland festijn tot Summer Festival of Oktoberfest tot Casino avond.

 

How about a Hackaton? 

Hackaton is voor iedereen toegankelijk. Het competitieve, spannende spel vindt binnen plaats. Het is niet ingewikkeld of fysiek zwaar en doordat het spel in teams wordt gespeeld kan iedereen een rol aannemen en zijn eigen krachten benutten.

Dit spel is nieuw in Nederland en exclusief te spelen bij UP Events.

 

1. Getting Started

Het spel begint met het verdelen van de groep in verschillende, ijzersterke teams. Dan volgt een uitgebreide presentatie en uitleg van het spel. Het doel, de regels en de gebruikte technologie zullen hierna volledig duidelijk zijn. De teams ontvangen een boek met 30 raadsels en opdrachten en registreren zich op het Hackaton-platform (app). Op dit platform kan elk team de antwoorden van de raadsels invoeren in een scoresysteem, hierdoor wordt de stand realtime bijgehouden. En is iedereen is Ready to Rumble!

2. Hacking Hive

Dan volgen er verschillende rondes. Ronde 1 en Ronde 2. De teams gaan aan de slag om zoveel mogelijk raadsels en vraagstukken op te lossen. Het speelveld wordt een grote Hacking Hive. Terwijl de antwoorden worden ingevoerd in het scoresysteem, worden cijfercodes onthuld, moeten gecodeerde vragen worden beantwoord en wordt de score van de teams live geprojecteerd. Een zenuwslopend, strategisch spel waarbij goed moet worden samengewerkt. Na Ronde 1 wordt in Ronde 2 de finale gespeeld door de beste teams van Ronde 1.

3. The Grande Finale

In de finale is het enige doel: de code van de kluis kraken. Er staat één enkel raadsel – een tangram puzzel – centraal. Deze Tangram moet worden opgelost om deze kluiscode te onthullen. Het team dat de code als eerste ontcijfert, kan daarmee de kluis openen en heeft gewonnen! De teams die niet in de finale zijn gekomen, gaan ook met elkaar de strijd aan. Ze kunnen de punten die ze gescoord hebben inzetten op één van de finalisten-teams.

  

Teambuilding to the max

De Hackaton game kan met veel teams tegelijk worden gespeeld en is dus ideaal voor grote groepen (20-5000 personen). Voor bedrijven die zoeken naar een actieve teambuilding activiteit met een grote groep mensen, is dit toegankelijke spel dus perfect geschikt.

Er dient zeer goed te worden samengewerkt zodat er synergie plaatsvindt tussen de teamleden. Communicatie speelt een grote rol zodat er collectief kan worden gedacht. Het is verstandig om vooraf een strategie op te zetten én er speelt een stukje time management mee. Tot slot is het slim om een project manager aan te stellen die delegeert en ieder teamlid een rol toebedeelt.

Meer lezen over de Hackathon Challenge van UP Events? Check: Hackathon.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x