EvenementOrganiseren.nl

Twee nieuwe concepten voor een geslaagd eindejaars- of nieuwsjaarsfeest

XSAGA durfde de afgelopen jaren steeds weer haar nek uit te steken en sleepte met de effectieve combinatie tussen creatief en impact vele nationale en internationale awards in de wacht. U kunt niet zo vaak zeggen dat uw eindejaarsconcept afkomstig is van een award-winnend bureau. Nu wel, want XSAGA komt met Silent Night Disco en Gour'met Elkaar.

XSAGA heeft met haar pay-off Staging Brands, Engaging People, een hele heldere positie in de wereld van eventmarketing en live communicatie. Het bureau was de afgelopen jaren enorm succesvol, getuige de vele awards die het Amsterdamse bedrijf in binnen- en buitenland in de wacht sleepte. Het bureau kijkt goed naar de vraag in de markt en probeert daar proactief op te anticiperen. Zo zette XSAGA onlangs al XSAGA Festivals in de markt en komt het bureau nu met twee eindejaarsarrangementen: Silent Night Disco en Gour'met Elkaar.
 

Wendelien Hijdra, legt uit waarom: 'Ook hier draait het boven alles om de vraag uit de markt. Er zijn heel veel bedrijven en organisaties die rond de jaarwisseling een goed, leuk en effectief feest willen organiseren, waar alles gewoon perfect geregeld is. Met deze kant-en-klare concepten komen wij met een antwoord op deze marktvraag, waarin we de persoonlijke aandacht en kwaliteit van XSAGA kunnen blijven garanderen.' En zo kun je dus een eindejaarsarrangement boeken van een awardwinnend bureau. Enthousiast? Vraag op de aanmeldpagina naar de EventBranche-korting.

 

XSAGA & Silent Night Disco

'Bent u ook op zoek naar een feestelijk eventconcept voor de laatste dagen van het jaar? Stop dan met zoeken want dit is ‘All you want for Christmas’. Silent Night Disco is het leukste pop-up feestje van Nederland en een gegarandeerd succesnummer voor de decembermaand', aldus het eventteam van XSAGA. 'Silent Night Disco is een super spontaan feestje op de werkvloer in de donkere dagen rondom kerst met een dj, koptelefoons, goud snippers, bubbels en bitterballen. Het swingende alternatief voor een saaie kerstborrel. Dus geen locatiehuur, maar gewoon stoelen aan de kant en voetjes van de vloer. Silent Night Disco is dan ook het makkelijkst te organiseren personeelsfeestje.'

evenement bedrijfsfeest

'Wil jij ook een leuke avond met collega’s? De Silent Night Disco komt binnen en maakt gegarandeerd een spontaan feestje op je werk! Stoelen en tafels maken ruimte voor een dj, bubbels en bitterballen. En de rest van het kantoor hoeft nergens last van te hebben. De catering mag je geheel naar wens en in overleg invullen.'Tips: 
- Er kan van kanaal gewisseld worden. De DJ heeft grip op drie kanalen, waardoor er drie genres / nummers tegelijk beluistert kunnen worden. De kleur van de koptelefoon geeft aan welk kanaal je luistert.
-   Branding op maat is altijd mogelijk! Denk aan kerstmutsen, bierviltjes, en ook de koptelefoon en het DJ meubel kunnen voorzien worden van jouw merk / label / bedrijf.
?- Vraag naar de extra mogelijkheden. Bij het arrangement kunnen ook bubbels geleverd worden bijvoorbeeld. Of we kunnen een ander catering arrangement leveren.

++
- Er zal gegarandeerd een spontaan feest ontstaan. Het neemt barrieres weg en iedereen communiceert op hetzelfde niveau. 
- Het is een pop-up concept en daardoor makkelijk in te zetten. 
 

 

XSAGA & Gour’met Elkaar

'Met groot enthousiasme presenteert XSAGA een tweede fonkelnieuw concept dat vanaf november zal worden uitgerold over Nederland. Gour’met Elkaar is het lekkerste én makkelijkste pop-up feestje van heel Nederland. Gewoon thuis met vrienden of met alle collega’s op de werkvloer. Samen genieten van ontluikende kerstklassiekers en in stilte schitteren. Laat iets moois ontstaan in de donkere maanden. Ga snel naar de website en boek nu met vroegboekkorting.'

'Gour’met Elkaar is een super spontaan en culinair feestje op de werkvloer. Computers, koffiekopjes en papierwerk maken ruimte voor gourmetsets, een kok en de lekkerste ingrediënten. We maken van ‘t traditionele gourmetten een waar feestje! Met originele gourmethapjes die bij iedereen in de smaak vallen! Van zalmspiesjes met citroen en dille tot oriëntaalse biefstuk. Met onze service wordt jouw gourmetavond gegarandeerd een succes!'

 Aantallen: er kunnen zoveel gourmetsets ingezet worden als u zelf maar nodig acht. 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x