EvenementOrganiseren.nl

The Next Event: Alles over de rol van de locatie

De Doelen verzorgt tijdens The Next Event op dinsdag 29 november een inspirerende sessie over de rol van de locatie. Locaties hebben te maken met tal van uitdagingen en veranderingen. Wat betekent dat voor opdrachtgevers en organisatoren? Daar wordt heldere uitleg over gegeven tijdens hét kennisevent over de eventbranche in de Fokker Terminal in Den Haag.

Ook bij De Doelen in Rotterdam hebben ze de laatste periode te maken gehad met ontzettend veel veranderingen. Coronamaatregelen, stijgende grondstofprijzen, hoge energieprijzen zijn slechts enkele voorbeelden van die veranderingen. Hoe gaan locaties daar mee om en wat zijn de consequenties voor de opdrachtgevers en organisatoren. Hierover gaat de kennissessie verzorgd door de experts van De Doelen.

The Next Event

The Next Event wordt gehouden op dinsdag 29 november in de Fokker Terminal in Den Haag. Zo'n tweehonderd opdrachtgevers en organisatoren laven zich dan aan de kennis van tientallen experts uit de eventbranche. Behalve kennis is er ook veel inspiratie te halen. Toonaangevende bureau's en trendwatchers geven keynotes, die een frisse blik op het vak geven.

Heb je nog geen tickets voor dinsdag 29 november? Dan is dit je laatste kans. Wacht niet langer en zorg dat je erbij bent. Want met zoveel kennis onder één dak ben je in één dag weer helemaal up to speed.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x