EvenementOrganiseren.nl

The Next Event - Gamification trend in events

Gamification is bezig met een niet te stuiten opmars in de wereld van events. Tijdens The Next Event op dinsdag 29 november in de Fokker Terminal in Den Haag kom je hier van alles over te weten. De experts van UP Events en UP Digital verzorgen een kennissessie exclusief voor opdrachtgevers en organisatoren.

The Next Event is een kennisevent gericht op opdrachtgevers en organisatoren. Op dinsdag 29 november worden zij bijgepraat door experts en trendwatchers uit de wereld van live communicatie en experience marketing. Tientallen experts uit alle geledingen van de eventbranche staan klaar om de gasten te informeren en te inspireren aan de hand van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

UP Events en UP Digital verzorgen een kennissessie over gamification. Zij gaan dieper in op de mogelijkheden van gamification oplossingen voor elk type evenement op iedere locatie. De specialisten van UP Events en UP Digital vertellen alles over de mogelijkheden, client cases en er is tijdens de kennissessie ruimte om in te gaan op vragen en wensen van de deelnemers.

The Next Event

Wil je meer weten over gamification tijdens events, of misschien wel op jouw event? Dan is deelname aan The Next Event geen gek idee. Dat is het sowieso niet voor opdrachtgevers en organisatoren, die graag op de hoogte willen blijven van de trends en ontwikkelingen in ons vakgebied. Pak nu de laatste kans om je tickets te bestellen.

 

Tip: lees ook deze artikelen

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x