EvenementOrganiseren.nl

Teambuilding op pampus

Voor een Amerikaanse opdrachtgever organiseerden wij een teambuilding evenement waarin zeilen op het IJsselmeer en een 'ontsnapping' van forteiland Pampus centraal stonden.

Na een ontbijt op de zaak volgde een zeiltocht waarbij men actief mocht meezeilen. De gasten werden 'gedropt' op forteiland Pampus, waarna een programma van start ging met allerlei acteurs en spannende verhalen. Men was gevangen genomen op het forteiland en kon alleen door alle opdrachten als team correct te vervullen ontsnappen. Spannend, actief en een geweldige manier van samenwerken. De dag werd afgesloten met een heerlijke barbecue op dit prachtige eiland. Lees hier meer over deze bijzondere dag.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van teambuilding? Of ben je ook geïnteresseerd in een programma met zeilen en een spannende ontmoeting met Forteiland Pampus tijdens een teambuilding? Bel dan met onze medewerkers via telefoon 010 - 750 4400 of stuur ons een e-mail. We maken graag een vrijblijvende offerte voor jullie teambuilding!

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x