EvenementOrganiseren.nl

Sport als verbindende factor voor evenementen: het EK voetbal als optima forma

Voor elk type evenement is sport een verbindende factor. De overtreffende trap van verbinding zie je bij voetbal. Waar bij de lokale club al grote getale bezoekers samenkomen is die verbinding tijdens het EK in het hele land te voelen. Waar bij de lokale club al grote getale bezoekers samenkomen is die verbinding tijdens het EK in het hele land te voelen.

Evenementen in combinatie met sport zijn een gouden combinatie: 

 

  • sport verbroederd en verbindt 
  • herinneringen worden gemaakt voor het leven


Het gaat goed met de verkoop van de luxe pakketten die je als bedrijf of voetbalfan kunt kopen voor één of meerdere wedstrijden van het EK in 2020 in de Johan Cruijff ArenA. Volgens de ArenA, die de Nederlandse verkoop doet van deze ‘hospitality pakketten’, is inmiddels al een derde verkocht. Waarom zou je als bedrijf zo’n pakket kopen? En wat houdt het eigenlijk in?

De volgende wedstrijden worden in de Johan Cruijff ArenA gespeeld:
Groepsfase:
Nederland vs. Oekraïne
Zondag 14 juni 2020 - 21.00 uur

Nederland vs. Oostenrijk
Donderdag 18 juni 2020 - 21.00 uur

Winnaar play-offs vs. Nederland
Maandag 22 juni 2020 - 18.00 uur

8e finale
1/8 finale
Zaterdag 27 juni 2020 - 18.00 uur
 
Met een hospitality pakket krijg je toegang tot de verschillende lounges- en suites in het stadion, inclusief lekker eten en drankjes natuurlijk.

De Suite
Een eigen suite met diner. Drie uur voor aanvang van de wedstrijd kunnen jouw gasten al in de suite samenkomen. 

De Lounge 
Beleef het voetbal van dichtbij. Met jouw gasten kun dinern en genieten van live entertainment in de informele loungeomgeving.

De Johan Cruijff ArenA verkoopt deze pakketten voor alle wedstrijden in de twaalf stadions die tijdens het EK worden ingezet. Niet alleen de wedstrijden in Nederland, maar alle wedstrijden. Vooral de pakketten voor de vier wedstrijden die in de ArenA plaatsvinden worden snel verkocht. Volgens het stadion zien sommige bedrijven de pakketten als netwerkmogelijkheid met klanten of wordt het exclusieve arrangement gebruikt als personeelsuitje. Een bijzonder event is het gegarandeerd aangezien het EK voor het eerst in twintig jaar weer (deels) in Nederland plaatsvindt.


Meer informatie over deze hospitality pakketten tijdens het EK

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x