EvenementOrganiseren.nl

Schuif aan bij de gratis online kennissessies

EvenementOrganiseren.nl biedt haar bezoekers op vrijdag 17 maart drie gratis online kennissessies aan. Schuif aan bij Bianca Cuperus. Zij vertelt hoe je als eventmanager aan nieuwe klanten komt. Hylke Thiry pakt contentmarketing bij de kop en Rene Pouwelse legt uit hoe belangrijk een goede regie is tijdens een event.

De drie kennissessies beginnen om 15.00 en duren tot 15.45 uur. Heb je belangstelling dan kun je eenvoudig en kosteloos jouw seat aan de virtule tafel claimen. De sessies hebben een beperkt aantal deelnemers, waardoor diepgaande interactie mogelijk is. De kennissessies zijn een unieke kans om kennis op te doen, direct van de experts uit de branche.

Nieuwe klanten

Hoe kom je als eventmanager aan nieuwe klanten. Die vraag wordt op vrijdag 17 maart beantwoord door Bianca Cuperus. de hospitality & sales adviseur over haar kennissessie: "Ben jij een eventmanager en regelmatig opzoek naar nieuwe klanten, waar je mooie events voor mag organiseren? Dan komt er veel op je af. Vaak is het lastig om tussen de bedrijven door actief nieuwe klanten te benaderen. Wat er ontbreekt is vaak een helder sales actieplan waarmee je jezelf kunt motiveren en inspireren om structureel aan sales te werken. Tijdens de sessie krijg je inzichten en handvatten om hier mee succesvol aan de slag te gaan." Ja, ik wil deelnemen.

Contentmarketing

Benieuwd wat contentmarketing kan betekenen voor jouw event? Volg dan deze kennissessie van Hylke Thiry waarin je compleet wordt bijgepraat over contentmarketing. Aan de hand van een duidelijke theorie en mooie voorbeelden laten we je zien hoe een event onderdeel kan en moet zijn van je totale communicatie strategie. Zo bereik je met de juiste informatie de gewenste doelgroep. Schuif aan op 17 maart. Meld je nu aan.

Pak de regie

Je hoort het vaak in de politiek: de minister of premier 'pakt de regie' En wat houdt dat dan in? Rene Pouwelse legt uit: "In mijn optiek pak je dan de verantwoordelijkheid en ga je zorgen dat het goed komt. Dat is wat een event regisseur doet. Hij of zij pakt (een deel van) de regie van jouw event, neemt de verantwoordelijkheid en daarmee brengt hij jou rust en ruimte voor andere dingen. Hoe dat in de praktijk werkt en wat daarvan de voordelen en voorwaarden zijn leg ik uit in deze sessie. En kom vooral met je eigen concrete vragen!"  Reserveer je plek voor de online sessie van Rene Pouwelse.

EvenementOrganiseren.nl en EventBranche.nl heben regelmatig interessante kennissessies. Meld je aan en check het overzicht van alle kennissessies.

Tip: lees ook deze artikelen

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x