EvenementOrganiseren.nl

Presentator gezocht voor uw evenement?

Op zoek naar een presentator of presentatrice voor uw evenement? Het is afhankelijk van het type evenement dat u gaat organiseren wat voor een presentator op het podium past. Wie past er op uw podium? Laat u in dit artikel inspireren.

Let op! Er zijn verschillende benamingen voor bijna hetzelfde kunstje in sprekersland. Zo heb je naast een presentator ook een moderator, dagvoorzitter, discussieleiders, host of facilitator
Nu is de rol van presentator/host luchtiger dan de rol van een dagvoorzitter/moderator. Waar een dagvoorzitter bij een evenement de rode draad aan het elkaar verbindt, de tijd in de gaten houdt, inhoudelijke vragen stelt, zorgt de presentator voor meer sjeu. Als de presentator op het podium komt dan luistert iedereen naar de presentator, een dagvoorzitter zorgt juist dat de aandacht gevestigd wordt op het publiek of de experts op het podium. 
U kunt kiezen voor:

- een bekende Nederlander
- een expert uit uw vakgebied
- een interne  kandidaat
- een professioneel presentator zonder bekendheid uit de media

Een presentator is een andere invulling dan een dagvoorzitter of een moderator. Een dagvoorzitter of moderatorr leidt het programma in banen, houdt de tijd in de gaten en zorgt dat er inhoudelijke vragen op de juiste momenten aan de juiste sprekers worden gesteld.  

Dennis Weening
dennis weening presentator

Geraldine Kemper
geraldine kemper presentatrice

Jan Versteegh
jan versteegh presentator

Tim Hofman
tim hofman presentator

Valerio Zeno
Valerio Zeno presentator


 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x