EvenementOrganiseren.nl

Plug & play locatie voor jouw hybride evenement?

Door Studio 21
De versoepelingen van de maatregelen rondom het Corona-virus bieden weer nieuwe mogelijkheden voor Studio 21. Een mooi vooruitzicht! Met een virtueel publiek kun je zelfs met honderden tegelijk aanwezig zijn. De één in Studio 21 zelf op 1,5 meter afstand, de ander thuis. Zo ontstaat er toch een ‘wij’ gevoel. Hier is tegenwoordig een mooi woord voor: hybride events.

Evenementenlocatie Studio 21 heeft een ‘corona proof setting’ waar ze ruim 250 gasten live kunnen ontvangen op locatie.

Eventlocaties zijn er voor het hosten van LIVE events maar ook in deze locaties kan de verbinding met de kijkers thuis gemaakt worden.  Evenementenlocatie Studio 21 heeft een nieuwe ‘corona-setting’ waarbij ze ruim 250 gasten live kunnen ontvangen op locatie. Aangevuld met de gasten die via online verbindingen kunnen plaatsnemen op de virtuele publiekstribunes zijn dit er rond de 600! En wanneer je dit in verschillende shifts organiseert bereik je makkelijk hetzelfde aantal gasten als voorheen.

Bij een online event van absoluut topniveau hoort techniek op topniveau. In de nieuwe Studio hangt state of the art techniek; er wordt een optimale beleving gecreëerd met licht, geluid en een 360 graden LED scherm van maar liefst 450 m2 met unieke mogelijkheden.

Door het driedimensionale effect van de LED-schermen rondom word je als kijker continu verrast en letterlijk meegenomen in het programma. Dit zorgt voor intimiteit, een wij-gevoel en een optimale beleving: ook al kan je het niet fysiek live meemaken.
 

LAAT DE CAMERA MAAR DRAAIEN

Als Studio 21 hebben ze altijd zeer diverse events gefaciliteerd. Daaronder zaten ook een flink aantal TV opnames. Zo hebben ze het Voetballer van het Jaar gala, een grote show tegen eenzaamheid van Omroep Max, de Zapp Awards 2020 en The Roast op de locatie gehad. De nieuwe setting geeft extra handvatten voor een extra dimensie.
 


COPY PASTE? NEE!

Een LIVE event kopieer je niet 1,2,3 naar een online event. De specialisten in Studio 21 en haar partners hebben nagedacht hoe je de beleving in de zaal ook zo optimaal mogelijk bij de kijker thuis kan overbrengen. Daar komt bij dat je bezoekers van een live event makkelijker geboeid kunt houden. Ook de tijdsplanning van een online event is anders dan we gewend zijn. Beeldregisseurs & Eventmakers gaan samenwerken om het optimale te bereiken.
 

HELLO EUROPE!

Met de bijzondere uitzending van Eurovision’s ‘Europe Shine A Light’ vanuit Studio 21 hebben ze bij Studio 211 al kunnen kijken hoe de locatie werkt met het live aspect en het schakelen. Het was voor hen een lichtpuntje in deze gekke tijden! Live vanuit Studio 21 werd deze uitzending rondom het Eurovisie Songfestival uitgezonden. Geen competitie, wel het feest, de verbondenheid en muzikale verrassingen zoals iedereen gewend is van dit jaarlijkse evenement.

Maar liefst 2,3 miljoen Nederlanders en 73 miljoen mensen internationaal hebben gekeken vanuit de eigen huiskamer naar deze productie live vanuit Studio 21. De gehele Eurovisie Songfestival productie moest in zo’n korte tijd omschakelen naar een aangepaste uitzending. Een chapeau aan alle makers, het was een geweldige show en alles viel samen. Studio 21 is trots dit als eventlocatie te faciliteren.
 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x