EvenementOrganiseren.nl

Ontdek Brussel op The Next Event

Van klassiek tot craft, Brussel heeft het allemaal. De Europese hoofdstad biedt eindeloos veel mogelijkheden voor de zakelijke markt. Dinsdag 29 november vertelt Helene Visser van Visit Brussels er alles over tijdens The Next Event. Daar kun je bij zijn; er zijn nog kaarten beschikbaar.

The Next Event is het kennisevent georganiseerd door EvenementOrganiseren.nl en EventBranche.nl. In één dag ben je helemaal up to speed als het gaat om de trends en ontwikkelingen op het gebied van events. Het afwisselende programma bestaat onder meer uit keynotes door toonaangevende sprekers en enkele tientallen kennissessies, waaronder die van Helene Visser van Visit Brussels.

Inhoud kennissessie

Bruisend Brussel is autoluw, fietsvriendelijk en ecovriendelijk geworden. Ontdek de vernieuwde 'groene' venues, ecovriendelijke hotels, interessante rooftops en de vele verborgen parels die de stad rijk is. Een uitgebreid scala van incentive organisaties biedt een programma op maat voor elke groep.

Het Convention Bureau van Visit Brussels helpt bij het vinden van de juiste venue en contactpersoon, en het samenstellen van bidbooks voor jouw event. Meet in Brussels is een ontdekkingsreis die je niet wilt missen. De stad is goed bereikbaar met trein, vliegtuig of auto en dat alles op slechts een boogscheut van Nederland! Ontdek deze dynamische stad die bruist van het leven en laat je meenemen op het ritme van de stad.

The Next Event

The Next Event vindt plaats op dinsdag 29 november in de Fokker Terminal in Den Haag. Jij kunt daar bij zijn. Bestel je tickets en laat je inspireren en verrijk je kennis. The Next Event is exclusief voor opdrachtgevers en organisatoren.

 

 

Tip: lees ook deze artikelen

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x