EvenementOrganiseren.nl

Onconventionele eventlocaties: attractieparken

Door Wunderland Kalkar
De onconventionele evenementenlocatie. Amerikaans onderzoek toonde aan dat steeds meer opdrachtgevers van zakelijke evenementen kiezen voor locaties die verrassen of anders zijn. Daarbij werden onder meer stadions én attractieparken genoemd. EvenementOrganiseren.nl zette een aantal attractieparken op een rij.

Een absolute pre voor een evenementenlocatie is het verrassingseffect dat de locatie of accommodate zelf al heeft. Een locatie die juist totaal niet past bij de doelgroep, het thema of het bedrijf? Een locatie waar je een evenement niet verwacht? Een locatie die zijn gelijke niet kent? Het zijn allemaal meerwaardes die de belevingssensoren van uw gasten vol open zetten. EvenementOrganiseren.nl zette een aantal onconventionele locaties voor u op een rij, dit keer attractieparken.

Attractieparken
Het heeft vele voordelen en een paar nadelen.

 • Het attractiepark als evenementenlocatie heeft per definitie een thema aan zich hangen waar uw bedrijf of evenement wel bij moet passen, anders raakt het kant noch wal.
   
 • Maar behoudens dat nadeel, zijn attractieparken volledig ingericht op beleving en op de meest memorabele dag uit voor hun gasten, daar profiteert u als organisator van een evenement volop van mee.
   
 • Een attractiepark heeft daarnaast alle faciliteiten voor grote groepen en onderstaande aanbieders hebben daarbij ook nog eens speciale 'zakelijke' accommodaties.
   
 • Parkeren is geen probleem.
   
 • Maar houdt wel rekening met beschikbaarheid en het mixen van uw zakelijke gast met een particuliere bezoekers.
   
 • Veel attractieparken bieden de mogelijkheid om na openingstijd af te huren, maar ook om het park of delen volledig uit te kopen.

Een aantal zeer geschikt attractieparken als evenementenlocatie op een rij:

Wunderland Kalkar

Griether Strasse 110-120, D-47546 Kalkar

Welk feestje u ook te vieren heeft, ons professionele team helpt u er een geslaagd event van te maken. Of het nu voor 10 of 10.000 personen is. Meer informatie


Efteling

Europalaan 1, 5171KW Kaatsheuvel

De Efteling biedt voor elk zakelijk gezelschap een unieke beleving in een inspirerende omgeving. Meer informatie


Walibi Holland B.V.

Spijkweg 30, 8256 RJ Biddinghuizen

Walibi Holland is met zijn nieuwe BizNiz Center dé aangewezen plek voor jouw meeting, vergadering, bedrijfsuitje of ander zakelijk evenement. Meer informatie


 

Madurodam Events

George Madurodamplein 1, 2584 RZ Den Haag

Een onvergetelijk evenement organiseren met uitzicht over heel Nederland? Dat kan bij Madurodam Events. Meer informatie

 

>> Aanbod: bekijk nog meer attractieparken als evenementenlocatie

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x