EvenementOrganiseren.nl

Met uw evenement in de spotlight?

Heeft u afgelopen jaar een evenement georganiseerd met impact? Maak dan kans op een plek op het podium van de Gouden Giraffe Event Awards. De kans om uw evenement in de schijnwerpers te zetten. Hoe u mee kunt doen en Waarom u mee moet doen leest u hier.

Over de Gouden Giraffe Event Awards 
Een giraffe steekt zijn nek uit om de sappigste bladeren te vinden in de boomtoppen en tussen het struikgewas. De Gouden Giraffe is op zoek naar de bedrijven/bureaus die hun nek uit steken. Al sinds 1994 beloont de Gouden Giraffe bedrijven en bureaus die durven door middel van beleving en een live moment zichzelf te vermarkten of hun boodschap te communiceren.

Een greep uit de ingeschreven events: 

De awards worden uitgereikt in de volgende 6 categoriën


Beurzen: Evenementen die op de meest impactvolle/effectieve manier aanbieders en afnemers van een bepaald product/dienst, of binnen een bepaalde branche, met elkaar in contact brengen.
Brand Events: Evenementen om het merk te laden, te positioneren en/of te versterking middels een merkbeleving
Congressen & kennisevents: Evenementen waarbij kennisoverdracht centraal staat en het effect/impact dan ook zit in het aantoonbaar vergroten van kennis.
Interne Events & Teambuilding: Evenementen met een interne doelgroep gericht op cultuur- en gedragsverandering, teambuilding of perceptieverandering jegens de werkgever en/of het teamgevoel.
Relatie Events & Community Events: Evenementen die een relatie versterken, die van prospects relaties maken, of waar de community rondom het merk/bedrijf wordt uitgebreid.
PR & Mediawaarde: Evenementen die als doelstelling mediawaarde hebben, denk hierbij aan activaties, productlanceringen, openingen, etc
 

Inschrijven?

Om  u over de streep te trekken om mee te doen aan de awards voor de meest effectieve en impactvolle evenementen hebben wij 4 redenen voor deelname op een rij gezet. 

1. U pakt het podium 
Zo presenteert u tijdens het evenement  Learn From The Best 2018  op 6 februari op de nieuwe locatie DUS te Utrecht uw concept. Bent u één van de genomineerden dan krijgt u ook het podium tijdens de Gouden Giraffe Event Awards waarbij opdrachtgevers en waarbij evenement organiserend Nederland aanwezig is. 

2. De kansen zijn voor iedereen gelijk
Groot of  klein, bekend of niet bekend, budget of geen budget, elk bedrijf maakt evenveel kans om in de prijzen te vallen. De Gouden Giraffe Event Awards worden uitgereikt aan het evenement. Het gaat daarbij om de manier waarop het evenement is ingezet binnen de marketing- en communicatiemix.  Er wordt boven alles gekeken naar concept, creativiteit, innovatie, slimme keuzes en de verrassende invulling die gebruikt is om uiteindelijk tot het gewenst en grootste effect te komen. 

3. Onafhankelijke experts beoordelen uw case
Niet de minste jury buigt zich over de cases. Eventmarkteers, communicatieprofessionals en eventcollega's met een wetenschappelijke achtergrond delen hun visie. Bent u genomineerd? Dan wordt uw case uitvoeriger bekeken en u ontvangt vervolgens het rapport van de jurering. Naast de aandacht van de jury komen veel mensen in aanraking met uw evenement. In het voortraject wordt uw evenement al door 100en mensen bekeken maar komt u ook als winnaar uit de bus? Dan komt uw evenement en uw bedrijf al helemaal in de spotlight te staan. 

4. Het spektakel van de awardshow zelf!
Elk jaar wordt het concept en de uitvoering door een ander evenementenbureau opgepakt. De show wordt elk jaar anders weergegeven en ook de editie van dit jaar beloofd weer een weergaloze awardshow te worden.  

Onderaan de streep telt boven alles één ding: welke meerwaarde had het event voor het opdrachtgevende bedrijf (of organisatie)? Bekijk via de Gouden Giraffe website de cases van vorige jaren en u krijgt ook alvast een sneakpeak van events die zich voor dit jaar hebben ingeschreven: 


 

Eerst meer informatie ontvangen?

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x