EvenementOrganiseren.nl

Meekijken met de 13 beste events van Nederland?

Op 1 april 2019 vindt de uitreiking van de Gouden Giraffe Event Awards plaats. De vakprijs binnen evenementenland. De beste evenementen van 2018 staan op het podium om te presenteren waarom hun evenement zo impactvol was. De uitreiking van de Gouden Giraffe is een evenement waar u als eventorganisator bij MOET zijn. Wij zetten de 5 redenen waarom u nu uw ticket aan moet schaffen op een rij.

In de middag kunt u aansluiten bij Learn From The Best vanaf 14:00 uur. De genomineerden zullen nog 1 keer proberen de jury te overtuigen waarom hun evenement de Gouden Giraffe in de wacht moet slepen. Wij geven u vijf redenen waarom u aanwezig MOET zijn op de Gouden Giraffe Event Awards op maandag 1 april aanstaande in Jaarbeurs Beatrix Theater te Utrecht

1. De beste events live
Tijdens het middaggedeelte kunt u meeluisteren naar de finale pitches van de genomineerden. Laat u inspireren door deze cases uit de verschillende categorien. Een enorme bak aan inspiratie. Learn from the Best.

2. Het netwerk der netwerken
Vorig jaar kwamen er ruim 500 eventprofessionals en opdrachtgevers in bijna gelijke verhoudingen (!) naar de Gouden Giraffe Event Awards.  U kunt zich weer begeven in het ultieme netwerk voor eventprofs en opdrachtgevers.

3. Uw vak vieren
De Gouden Giraffe Event Awards staat dit jaar nog meer dan voorgaande jaren in het teken van het vieren van ons vak. Niet alleen is hét de nieuwjaarsreceptie voor de gehele branche, maar het is ook het moment om echt ons vak te vieren met een evenement vol verrassingen, awards en feest...

4. U bouwt zelf hét podium
De Gouden Giraffe Event Awards is het podium voor onze markt van eventmarketing en live communicatie. Hoe meer betrokkenheid, aanwezigen, schouder aan schouder, hoe sterker het signaal naar de marketing en communicatiewereld om ons heen.

5. Heerlijk eten, drinken in een toplocatie
We zijn in het Jaarbeurs Beatrix theater in Utrecht, een toplocatie om de awardshow te hosten. 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x