EvenementOrganiseren.nl

Locatie op het oog? Denk hieraan als u de offerte voor uw evenement opvraagt

Door Holland Evenementen Groep
Als u een evenement gaat organiseren dan is het vinden van de locatie 1 van de belangrijkste zaken. Bedenk of er genoeg ruimte is op deze locatie, wat zijn de basisvoorwaarden en wat zijn de mogelijkheden voor activiteiten en catering? Hoe gaat het offerte traject in zijn werk? EvenementOrganiseren.nl vroeg het aan Holland Evenementen Groep.

Wat is belangrijk tijdens het eerste contact met de locatie om te zorgen voor een passende offerte?  Holland Evenementen Groep zet een zaken voor u op een rij.  Om een passende offerte te maken hebben zij een aantal gegevens nodig naast de gebruikelijke persoonsgegevens zoals naam, telefoonnummer & e-mailadres.

1. Geef aan waar je naar opzoek bent, dit hoeft niet specifiek een activiteit te zijn maar woorden zoals ‘actief, passief, teambuilding’ is voor ons ook al voldoende.


2. Geef aan of jullie nog speciale wensen hebben. Willen jullie afsluiten met een diner of graag ontvangen worden met een drankje?
 

3. Geef aan waar de offerte aan moet voldoen. Hierbij kan gedacht worden aan de lengte van het evenement of een budget waar je binnen moet blijven.


Voor elke offerte aanvraag geldt dat wij hem direct (geloof het of niet, maar binnen 1 uur!) verstrekt willen hebben. Door onze 21 jaar ervaring hebben we zoveel ‘op maat’ standaard klaarliggen, dat we supersnel kunnen schakelen doordat er een ontzettend tof CMS aan gekoppeld zit. De offerte zien er gelikt uit en – als het een opdrachtgever is die we heel graag willen hebben – we voegen ook altijd leuke gimmics toe als een gepersonaliseerde Tony Chocolonely reep of een Pixelkaart met persoonlijke video. Belangrijkste is echter de opdrachtgever uitnodigen voor een rondleiding, zodat ze kunnen zien dat alles echt en aanwezig is. Dit werkt exteem goed en alle bezoekers zijn dan ook altijd overtuigd dat de prijs/kwaliteitverhouding dik in orde is.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x