EvenementOrganiseren.nl

Live optredens tillen uw evenement naar een hoger niveau

Door Bedrijfsentertainment.nl
Soms is het een lastige afweging: een band/live optreden of een dj? U moet voor die beslissing een aantal dingen afwegen, je leest ze in dit artikel. Maar we hebben meteen ook een aantal spectaculaire acts voor u op een rij gezet.

Het type evenement
De belangrijkste vraag: wat is het gewenste resultaat voor dit type evenement? Moet het los gaan? Leg uw verwachting neer bij het artiestenbureau en zij helpen u verder. Een band zorgt normaal gesproken voor meer interactie dan een DJ.  Daarnaast kan een DJ weer makkelijker inspelen op wensen vanuit het publiek en hij/zij kan het repertoire gemakkelijk omgooien. Houd daarnaast rekening met de ruimte op uw eventlocatie. Waar leent deze ruimte zich voor? Is er geen plek voor een groot podium dan is toch misschien die DJ-booth handiger. 

Het budget
Aangezien een live optreden om vaak meerdere personen gaat is het kostenplaatje groter. Gaat het om een bekende naam dan wordt de DJ ook duurder. Hoeveel wil je kwijt? Maak dit vooraf inzichtelijk voordat u een offerte opvraagt.

De speelduur
Hoelang moet het duren? Wordt het een avondvullend programma? U kunt bijvoorbeeld de avond beginnen met een kleinschalig live optreden. Een optreden dat rustig begint met een aantal meezingers, vervolgens sluit je af met een bekende dj. Dan wordt het gegarandeerd feest. Ook kunt u deavond rust beginnen met een dj die een rustig opbouwt en een aantal opwarmers draait, vervolgens sluit u af met een Nederlands-talige artiest waarvan iedereen alle nummers mee kan zingen. Ook gegarandeerd feest. Maak voor uzelf de afweging.  

Bent u er al uit? Bekijk hier in ieder geval een aantal live artiesten ter inspiratie.
 

Zangers

Xander de BuisonjéGuus MeeuwisJan SmitFrank in PersonNielsonAli BoualiZangeressen

Sharon Doorson

Sharon doorson

Trijntje Oosterhuis


 

Shirma Rouse 


Anouk Edsilia RombleyLeona PhilippoMaan


 

Berget Lewis  

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x