EvenementOrganiseren.nl

LAATSTE KANS: Bestel je tickets voor The Next Event

Hoe kijk jij naar je volgende event? Hoe maak je impact, hoe bied je jouw gasten een beleving waar ze nog lang over napraten? De antwoorden op deze vragen krijg je dinsdag 29 november tijdens The Next Event in de Fokker Terminal in Den Haag. Nog geen tickets? Bestel dan snel, want dit event vol kennis en inspiratie wil je niet missen.

The Next Event is hét kennisevent, exclusief voor opdrachtgevers en organisatoren. In de inspirerende locatie, die de Fokker Terminal is, presenteren tientallen experts uit de eventbranche zich en delen hun kennis met de circa tweehonderd gasten. 

Een hele kleine greep uit de talrijke kennissessies: Impact maken met eventcatering, het veranderende speelveld van locaties, alles over gamification, alle facetten van ecologische en sociale duurzaamheid en evenementen organiseren is topsport. Behalve de kennissessies biedt het programma nog veel meer. Wat dacht je van keynotes over bijvoorbeeld relatiemarketing en een trendbattle verzorgd door hét trendwatchers-echtpaar van Nederland, Lieke en Richard Lamb?! 

The Next Event

Met The Next Event ben je in één dag helemaal op de hoogte van de trends en ontwikkelingen op het gebied van events. Gedurende het programma is er volop gelegenheid even bij te praten en te netwerken. Gasten kunnen de broodtrommel met een gerust hart thuislaten. En voetballiefhebbers die de files willen mijden, kunnen samen tijdens de netwerkborrel de wedstrijd Nederland - Qatar op een groot scherm volgen. 

The Next Event wil je niet missen. Bestel de laatste tickets voordat het te laat is.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x