EvenementOrganiseren.nl

Laat je inspireren deze lente!

Door Wolterinck Event Decoration B.V.
Als eventprofesional op zoek naar wat extra inspiratie? Wolterinck Event Decoration helpt je graag met ons nieuwste magazine

Lentekriebels bij Wolterinck Event Decoration

De winter doet een stap terug en maakt plaats voor de warme maanden van het jaar. De natuur komt tot leven, wat de professionals bij Wolterinck Event Decoration direct in de actiestand zet! Hun enthousiasme ziet u terug in het nieuwe inspiratiemagazine dat deze week uitkomt. Cosmo Chic? Luscious Life? Al bladerend ontdekt u wat de decorateurs met deze mysterieuze termen bedoelen. En wat het juiste interieur en passende groendecoratie doen voor uw diner, bedrijfsevenement of tuinfeest.

Van fusion interieurs tot biotulpen

Dat de ene stijl prima met de andere samengaat, bewijzen de nieuwste decoratielijnen van Wolterinck Event Decoration. Anno 2018 kunnen alle kleuren, materialen en smaken gewoon in de blender gegooid worden, waar ze samensmelten tot een origineel en rijk geheel. Bent u zo iemand die al bij het woord tulpen een lach op uw gezicht krijgt? Lees dan het artikel over de 100 biologische soorten van Dobbe. Unieke vormen en kleuren, zelf gekweekt en met de hand van het land gestoken. Of het nu gaat om event styling met tulpen of andere bloemen. De aankleding van een grote beursstand of een intiem buitendiner. Dankzij de frisse kijk van Wolterinck Event Decoration en inspiratie uit de natuur zijn de mogelijkheden eindeloos.

Bonte mix van ideeën, trends & achtergrond

Wat is voor een evenementenbureau de meerwaarde van groendecoratie? Hoe restylet u een kantoor, restaurant of andere ruimte, zonder dat u alles elk half jaar moet omgooien? Dit magazine geeft antwoord op deze en andere vragen op het gebied van event decoratie en projectinrichting. Kijk, lees en voel hoe de juiste meubelen, accessoires en planten en bloemen ook úw event, project of kantoor een boost geven. Wat denkt u bijvoorbeeld van een levende zuil met zeewier en vissen? Van hangende tuinen of grote bladeren in glanzende goudtinten? Met een gezonde dosis vitamine Groen bereikt u een maximaal resultaat!

 

Gaat u ook voor een gratis dosis energie?

Vraag het kleurrijke lentemagazine vandaag nog aan. Het blad wordt u kosteloos toegestuurd. 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x