EvenementOrganiseren.nl

La fiesta bonita, deze zomerse feestthema’s wil je niet missen!

Door Leukefeesten.nl
Tropical the island breeze, all of nature wild and free. This is where I long to be… La isla bonihitaaaa. Klinkt bekend, niet waar? En op een schaal van 1 tot 10; Hoe erg heb je nu de zomer in je bol? Juist. We thought so.

Foto: Tycho's Eye

De zomer in huis - of bedrijf - halen met iets simpels als een lied is niet voor iedereen weggelegd. Hetzelfde geldt voor een zomers feest. In theorie vaak heel leuk, in praktijk vaker heel onuitvoerbaar. Want die drie kuub zand in je kantoor was toch niet zo’n slim idee, en de laatste keer dat er water aan te pas kwam stond ook de brandweer misschien wel op de stoep. Niet handig. Gelukkig zijn er ontzettend veel fantastische, zomerse feestconcepten, die we graag voor je produceren. Laat dat maar aan ons over…

Dios mio, que colorido! 
Of het nu om een zomerhit of themafeest gaat, een beetje Spaans doet het altijd goed. Grondlegger van de Spaanse hysterie op het gebied van zomerse feesten is misschien wel Elrow. De uit Barcelona afkomstige DJ transformeerde menig feest met zijn inbreng van opblaas flamingo's, confettikanonnen en glow in the dark praktijken. Het themafeest ‘Dios mio, que colorido’ (mijn god, wat kleurrijk) van Leukefeesten.nl doet hier absoluut niet aan onder. If anything, tillen ze het concept vooral naar een hoger, hysterischer en kleurrijker niveau. Het geheim? Vier nooit de zomer met mate! Je kunt nooit genoeg opblaasdieren, glow in the dark gadgets, glitters en confetti hebben.

The boat that rocks
Genoeg succesvolle liedjes over boats that rock, maar weinig feesten die zo succesvol zijn als het thema ‘The boat that rocks’. Waarom de berg naar Mohammed halen, als je Mohammed ook naar de berg kunt sturen? Hup, het water op, met z’n allen de spreekwoordelijke boot in! Toegegeven, ga je voor een zomers bootfeest, dan doe je dit waarschijnlijk het liefst in de zomermaanden. Los van het weer, valt alles te organiseren en gelukkig zijn veel elementen een kleine moeite als je locatie en het decor al een geweldige indruk maken. Zo komt een zomerse dresscode veel beter tot haar recht als je op een warme avond op het dek champagne proeft. Hetzelfde geldt voor fysieke en audiovisuele aankleding: de beleving van kleurrijke versiering, lichte hapjes en verfrissende drankjes  is allesomvattend als je aan het varen bent, met als klap op de vuurpijl; een vuurwerkshow!

Ibiza strandfeest
Populair om de meest uiteenlopende reden, maar bovenal omdat het zomer in haar puurste vorm is: het Ibiza strandfeest. Het wonderschone eiland Ibiza laat zich uitstekend vertalen naar een verrassend, zinderend en bovenal perfect zomers feestthema. Iedereen op zomers chique gekleed brengt je een feest van internationale allure. Kies je in het decor voor luxere materialen en zachte kleuren - misschien wel pastel - en voeg je daar een saxofonist aan toe, dan ademt je locatie het broeierig zomeravond gevoel dat ongetwijfeld indruk maakt. En of je nu gaat voor een luxe sangria of dos cervezas: jouw sublieme fiesta is compleet. Dus ‘vale, vamos!’

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x