EvenementOrganiseren.nl

Kerst events: Mood4Food bezorgt diverse foodboxen aan huis

Naast de standaard cateringdiensten heeft Mood4Food nu ook een Delivery Service in het leven geroepen. Daarmee brengt de cateraar uit Den Haag een enorme diversiteit aan foodboxen gewoon bij je thuis. Voor ieder moment en ieder evenement. Een overzicht van de vele mogelijkheden om jouw collega's thuis te verrassen met een culinaire verrassing van topkwaliteit.

Mood4Food heeft een diversiteit aan boxen ontwikkeld. Van de Tasty Box (met lunch of borrel inhoud) tot de ONLIVE Box (speciaal voor tijdens online events), de Lokale Box (van Haagse Box tot Brabantse Box) en de Treat Box (één grote verrassing), maar natuurlijk ook boxen op maat. 'Een van de zaken die opdrachtgevers enorm waarderen is dat Mood4Food iedere keer weer boxen op maat maakt, of dat we de door opdrachtgevers aangeleverde items in de boxen verwerken. Gewoon een stukje service en wij worden er creatiever van', aldus Driesse van de Weg van Mood4Food.

'Wij hebben voor ieder moment of event de ULTIEME BOX!'

SNEL BESTELLEN
De verschillende boxen bestel je gemakkelijk en snel online en kun je meteen via iDEAL afrekenen. Mood4Food levert de boxen tegen een kleine vergoeding op één adres in Nederland. Wil je dat de boxen per post worden verzonden, geen probleem, dat is de meest gekozen optie! 

>> Bekijk het artikel Een box voor ieder moment en ieder event 

Contact
Heb je vragen over de verschillende boxen of wil je een box op maat? Neem dan gerust contact op met Mood4Food: info@mood4food.nl of 070 – 3645389
www.mood4food.nl

 

Bekijk het volledige online magazine: Inspiratie voor Kerstmis 2020:

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x