EvenementOrganiseren.nl

Kerst Events: afdeling voor afdeling kleine kerst events?

We hebben de afgelopen tijd veel evenementen gemist, maar de Kerst willen we toch echt vieren...Ondanks de maatregelen was er de afgelopen maanden wel wat mogelijk in kleine gezelschappen. En daar zit dan hopelijk ook de sleutel voor eindejaars- en kerst-events. Héman en BloemBloem hebben hun aanbod er helemaal op ingericht.

Denk eens aan meerdaagse, kleinschalige, events voor bijvoorbeeld maximaal 30 personen. Maar dat is dan toch veel duurder? Nee hoor, want wij bij Héman en BloemBloem richten ze graag een locatie in voor meerdere dagen, voor een prijs die daar bij past. Zo kan er bijvoorbeeld binnen één bedrijf, afdeling voor afdeling, toch een gezellige Kerst gevierd worden.

Ook voor kerst thuis kun je natuurlijk huren bij Héman en BloemBloem. 'Als particulier kun je thuis flink uitpakken deze winter met het mooiste servies, glaswerk en linnen uit ons assortiment van Héman en BloemBloem. Of bied deze thuissfeer aan, aan collega's of relaties. "Een groot bijkomend voordeel, er is geen vaat, dat doen wij." 'Extra oven nodig of een extra grote tafel? Ook dit kunnen wij voor je regelen. Zin om buiten op te warmen met een glühwein of ga je dit jaar voor een winter-barbecue? Huur een heater, vuurkorf en barbecue voor het ultieme buitengevoel. Fijne kerst!'

>> Meer weten? Leest het artikel Kunnen we Kerstmis tóch door laten gaan? in ons Kerstspecial online magazine.

 

Bekijk het volledige online magazine: Inspiratie voor Kerstmis 2020:

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x