EvenementOrganiseren.nl

Just In Place, uw evenement online

Door Cor Spronk, Mentor en Spreker
Wil u uw boodschap professioneel communiceren vanuit uw eigen omgeving? En tegelijkertijd een onbeperkt aantal mensen bereiken? Dat kan met Just In Place!

Denk aan een seminar of collegetour, maar nu online. Aan een klantenmiddag, een sponsoravond met een spreker. Maar ook een rondetafelgesprek, training of een productpresentatie. Interactief met chatfunctie, polls, gebarentolk of vertaling. De lay-out mogelijkheden zijn tevens onbegrensd, alsof u naar TV kijkt.

Informeren, inspireren, instrueren. Gewoon vanuit de plek waar u bent, Just In Place.

Hoe werkt het in hoofdlijnen?
1. Samen met u “bouwen” we een programma met script en alle benodigde ingrediënten.
2. Tijdens de productie houden wij de regie strak in handen en hebben wij ook voor de camera moderatoren en experts beschikbaar.
3. Middels een veilig en gesloten systeem komt van alle kanten uw input binnen in onze Just In Place-studio.
4. De productie kan live gestreamd worden op elk willekeurig platform en daarna ook gemonteerd worden voor blijvend gebruik.
 

Just In Place, connecting businessess

Telefoon: 06-53321934 
Internet: www.JustInPlace.nl (under construction)
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/justinplace/
Facebook: https://www.facebook.com/justinplacejip
Instagram: https://www.instagram.com/justinplacejip
 

Waarom Just In Place?
Fysieke events hadden altijd reistijd en reiskosten al als nadeel en zijn in deze tijd is het lastiger dan ooit. Online is echter plat, biedt weinig beleving en laat dat nou net zijn waar events om draaien. Daarom hebben wij dus de oplossing: Just In Place, met ons systeem zijn we in staat verbluffende virtuele studio's te presenteren van waaruit we uw kijker van begin tot eind gaan boeien. Doordat we een netwerk vormen van eventdesigners, eventmanagers, moderatoren, dagvoorzitters, regisseurs, techneuten enzovoorts gaan we u volledig ontzorgen voor een professionele productie.

https://youtu.be/6zMAyHvjDpM

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x