EvenementOrganiseren.nl

Interessante online kennissesies vol praktische informatie

EvenementenOrganiseren en EventBranche.nl bieden samen met Networktables regelmatig gratis kennissessies aan. Op vrijdag 10 februari staan er weer nieuwe online sessies op de agenda. Er is nog plek om deze digitale workshops gratis bij te wonen. Meld je snel aan en besluit je werkweek met zo'n leerzame sessie vol kennis, die je als organisator gelijk in praktijk kunt brengen.

EvenementOrganiseren.nl en EventBranche.nl werken samen met Networktables. Gezamenlijk hebben ze een online netwerkomgeving ingericht, waarin regelmatig interessante kennissessies worden aangeboden. 

Vrijdag 10 februari zijn er twee online sessies. Elke sessie begint om 15.00 uur en duurt drie kwartier. Je kunt kiezen uit:

Matthijs Otto - Always on Events - MELD JE AAN
Een evenement staat niet meer op zich. Het voortraject, het event zelf en het natraject wordt steeds meer een cyclus die zich keer op keer herhaalt. Zo ontstaan er waardevolle communities met loyale leden.

Rene Pouwelse - Pak de regie -  MELD JE AAN
Rene Pouwelse is gepokt en gemazeld  in de eventbranche. Hij geeft tips en inzichten waarom een succesvol evenement niet zonder goede regisseur kan. 

Esmée Pelgröm-Dehue - Verminder no-shows - MELD JE DAN NU AAN
Op 24 februari is er een sessie over een veelvoorkomend probleem bij events. No-shows zijn een hot item in de eventbranche. Mensen die niet komen opdagen kosten geld. Kun je no-shows voorkomen en hoe doe je dat? Deze sessie is erg in trek. Er zijn op het moment van schrijven nog slechts vier online seats beschikbaar.

Meer informatie over de verschillende sessies lees je in het artikel 'Schuif aan bij de gratis online kennissessies'.

EventBranche.nl én EvenementOrganiseren.nl hebben vaker dit soort leerzame en interessante kennissessies op het programma staan. Check regelmatig de NextLIVE-netwerksite voor het actuele aanbod en schuif gerust eens aan.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x