EvenementOrganiseren.nl

Inspiratie: 5 manieren om bezoekers kippenvel te bezorgen

Door oil for live communication b.v.
Nagels over een schoolbord zorgen voor kippenvel maar ook bij intens genieten ontstaan deze gekke bultjes. Binnen de zakelijke omgeving zijn er vele mogelijkheden om bezoekers die laatste variant van kippenvel te bezorgen. Paul Pennock van Oil For Live Communication brengt u inspiratie.

1. Ontwikkel een omgeving of atmosfeer die totaal haaks staat op wat de markt verwacht (maar doe het wel met een reden!).

2. Speel met licht en geluid: onderschatte middelen die voor veel impact zorgen (denk eens aan richtspeakers die iemand iets in het oor fluisteren...)

3. Begin je event met een mooi transitiemoment: laat blijken dat je begrijpt dat mensen na de stress van file en parkeren even moeten ontspannen en wennen

4. Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden: laat uw evenement fotograferen. Goede eventfotografie kost wat, maar dan heb je wel kippenvel na afloop van het evenement!

5. Zorg dat de bemanning van uw event heel goed (getraind) is: een luisterend oor en een glimlach doen wonderen (this is live communicatie, weetjewel?)

Evenementenbureau Oil for Live Communication maakt bijzondere omgevingen. Voor live contact tussen bedrijven of instellingen en hun doelgroep. Omgevingen die communiceren, die interactie oproepen. Die opvallend zijn en vooral ook rendabel.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x