EvenementOrganiseren.nl

In 1 dag alle informatie over wet- en regelgeving rondom uw event

De privacywetgeving, ook wel AVG, de werkkostenregeling en de boetes die daarbij horen, maar ook wat kan en moet ik nou wel of niet beveiligen? Het leven van een organisator of opdrachtgever van evenementen draait niet alleen om een organisatorische checklist of het draaiboek van uw evenement. Het gaat ook om up to date kennis van wet- en regelgeving. Die kennis kunt u op 1 middag ophalen.

Congres Wet & Regelgeving

  • Wanneer: Maandag 5 november 2018
  • Waar: Pathé Utrecht Leidsche Rijn
  • REGISTREREN: www.eventbranchecongres.nl 
  • Programma:

    12:30 uur:  Deuren open
    13.30 uur:  Start congres

    - Opening
    - WKR: stand van zaken
    - Beveiliging anno 2018
    - PAUZE
    - AVG en de evenementenpraktijk
    - Welke vragen blijven over?

    16.30 uur:  Start Borrel & Connect + Rondleiding Pathé Leidsche Rijn.
    18.00 uur:  Einde evenement

 

  • AVG: de wet en de evenementenpraktijk

Praktische tips voor uw evenement:
AVG, GDPR, ingewikkelde materie met directe gevolgen voor ieder evenement.  Als eventprof of opdrachtgever moet u dus heel goed weten welke data door uw vingers gaat en hoe u deze data moet beschermen en verwerken. De eventbranche maakt daarbij nogal rare sprongen. Van bezoekerslijsten achter glas tot een stip-op-het-voorhoofd-fotoprotocol. Wat moeten we nou wel en niet doen. U krijgt de basis theorie en een panel met praktijkexperts die zich verdiept hebben in de materie geeft antwoord en praktijkinzicht.

  • Werkkostenregeling  en events

‘Oh oh, er worden boetes uitgedeeld’:
STOP! Klik nou niet weg. Denk nou niet: jaja, die WKR, het zal allemaal wel. Het heeft even geduurd maar de eerste boetes zijn namelijk uitgedeeld. Evenementen die door de Belastingdienst beoordeeld werden als fun en daardoor verkeerd geboekt waren...naheffing! Onze sprekers nemen u mee naar de praktijk en de wrijving tussen de WKR anno 2018 en evenementen en leggen u uit hoe u de WKR toepast en boetes voorkomt.

  • Beveiliging: wat moet u wel en niet doen?

Bovenaan ieders checklist, maar wat moet je wel en niet doen?:
Beveiliging van zakelijke evenementen heeft in no time de checklisten voor het organiseren van een evenement beklommen. Beveiliging bevindt zich inmiddels boven aan de checklisten van alle organisatoren en opdrachtgevers. Maar wat moet u wel en niet doen? Wie of wat moet u betrekken bij het evenement waar de CEO van een groot bedrijf aanwezig is? Of als er iemand van het Koninklijk huis komt, een BN'er of als er potentiële terreurdreiging is? En is er regel- en wetgeving waar ook de zakelijke markt rekening mee moet houden?

Alles weten over de nieuwste wet en regelgeving, en hoe je dit toepasbaar maakt in je dagelijkse werk? Registreer dan nu voor het Congres Wet & Regelgeving, op 5 november bij Pathe Utrecht Leidsche Rijn, via www.eventbranchecongres.nl



button registreren eventbranche congres


 



Over de locatie
Pathé Utrecht Leidsche Rijn biedt fantastische mogelijkheden voor diverse evenementen in het midden van het land. Dit moderne theater gelegen aan de ‘Cultuuras’ van Utrecht Leidsche Rijn heeft 7 film-, eventzalen van 180 tot 660 personen, ruime foyers en multifunctionele breakout ruimtes. Uiteraard beschikt de locatie in elke zaal over WiFi, state-of-the-art beeld en geluid, en de mogelijkheid presentaties op een groot (film-)scherm te vertonen. Absoluut uniek zijn de mogelijkheden op het dak van dit theater. De rooftop geeft u 360 graden vrij zicht over Utrecht en de mogelijkheid om een buiten evenement, filmvoorstelling , borrel of feest te realiseren. Pathé Utrecht Leidsche Rijn heeft veel daglicht en ruime foyers aansluitend op de zalen met meerdere bars. De bioscooplocatie biedt heerlijke culinaire creaties i.s.m. Oseven, van lunch arrangement tot volwaardig diner.
www.pathebusiness.nl
 

     

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x