EvenementOrganiseren.nl

IJzeren Man na opstart weer 100% event locatie

Door IJzeren Man Strandpaviljoen
In mei 2015 heropende het vernieuwde IJzeren Man Strandpaviljoen in Vught haar deuren. Nu, ruim 2 jaar verder, draait het weer op volle toeren met prachtige events. IJzeren Man is weer een 100% event locatie.

Al geruime tijd was het té stil bij IJzeren Man Vught. Nadat de sleutels van het Strandpaviljoen waren overgedragen is een nieuwe start gemaakt, het opbouwen kon beginnen. Na inventarisatie, onderzoek en ontwerpen werd het Strandpaviljoen gestript en opnieuw opgebouwd, ingericht, en aangekleed. Maar een nieuwe look en nieuwe arrangementen maken het niet alleen, ook in visie en nieuwe medewerkers werd geïnvesteerd. Een vernieuwd IJzeren Man Strandpaviljoen is weer klaar voor de toekomst.

 

Vele bezoekers hadden, en hebben soms nog, het oude IJzeren Man Strandpaviljoen voor ogen. Na hard werken aan de marketing, de uitvoering en een goede service, staat IJzeren Man Strandpaviljoen weer helemaal op de kaart. Vernieuwd, modern en met het langste strand van Brabant. Terug van weggeweest draaien er events van 10 t/m 700 gasten voor particulieren en zakelijke bijeenkomsten. Van bruiloft tot congres en van teambuilding (i.s.m. zusteronderneming Fitt-Outdoor) tot feest of diner. 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x