EvenementOrganiseren.nl

Hoe u uw publiek kunt betrekken bij vergaderingen op afstand

CONNECT SESSIE - Op afstand communiceren kan een uitdaging zijn. Vooral als het gaat om hoe je je publiek aanspreekt en ermee omgaat. Leer hoe je jouw vergadering op afstand of virtuele gebeurtenis kunt beheersen in dit webinar. De host is Kristina Kumor.

Gemiddeld pakken we 58 keer onze mobiel op dagelijks, dat gebeurt ook tijdens online meetings. In dit webinar worden een aantal tips gedeeld om jouw online bijeenkomst succesvol te maken, waaronder: 
 

  • Voorbereiding! 

het lijkt een open deur maar we weten allemaal hoe belangrijk het testen van de techniek op eenlive evenement is. Datzelfde geldt voor een online evenement. Hierbij draait alles om de technologie dus controleer elk aspect meerdere keren.  

  • Zit op tijd klaar en stuur jouw gasten een reminder net voor tijd 

Zorg dat je minimaal 10 minuten voorafgaande aan de online bijeenkomst al klaar bent. Zorg datje een reminder klaar hebt staan. 
 Over de host: 

Kristina Kumor is manager bij Slido, een eenvoudig te gebruiken Q&A en polling-platform. Het helpt mensen het meeste uit vergaderingen en evenementen te halen door de kloof tussen sprekers en hun publiek te overbruggen.

 


 


 

NetworkTables Connect
Deze online community is opgericht door NetworkTables en EventBranche. Een online community met honderden kennissessies en een netwerk van 1000-en eventprofessionals en opdrachtgevers over de hele wereld. NetworkTables Connect (Online Community) biedt online keynotes, workshops, paneldiscussies, rondetafels en 1op1 sessies waar je in gesprek kan met een expert.

Zelf een sessie hosten? Dat kan. Klik op onderstaand logo om aan te melden voor de sessies of om zelf een sessie aan te maken.
 


Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x